1 Aralık 2021

Ekmeğimi Kazanırken Maksim Gorki Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Maksim Gorki
Çevirmen: Mazlum Beyhan

Ekmeğimi Kazanırken indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Maksim Gorki olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ekmeğimi Kazanırken eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ekmeğimi Kazanırken ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ekmeğimi Kazanırken TIKLA PDF İNDİR !

Ekmeğimi Kazanırken Yazarı Kimdir ?

Ekmeğimi Kazanırken yazarı Maksim Gorki 'dır. Maksim Gorki yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Ekmeğimi Kazanırken PDF indir oku

Ekmeğimi Kazanırken indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ekmeğimi Kazanırken TIKLA PDF İNDİR !

Ekmeğimi Kazanırken TIKLA PDF İNDİR !
Gorki'nin Rus tarihinin 19. yüzyıl sonundan 20. yüzyıl başlarına uzanan çok önemli bir dönemine ışık tutan otobiyografik üçlemesi, aslında kendini ve içinde yaşadığı dünyayı anlama ve anlamlandırma çabasının hikâyesidir. Bu çaba, Ekmeğimi Kazanırken'de artık hayata atılan yeniyetmelik çağındaki Gorki'yi 19. Yüzyıl Rusya'sının katı gerçekliğiyle yüz yüze getirir.

Üçlemenin ilk kitabı Çocukluğum'un sonunda dedesi tarafından "Var git insanların arasına karış…" sözleriyle dünyaya salındıktan sonra, ayakçılıktan bulaşıkçılığa, kuş yakalamaktan bir ikonografi atölyesinde çıraklığa kadar birçok farklı işte çalışır. Biz de garip ve hüzünlü hayat yolculuğunun farklı duraklarında bu halk çocuğuna eşlik eder, daha sonra yapıtlarına esin verecek olağanüstü canlı çok sayıda karakterle tanışırız. Kitaplar aracılığıyla gerçeklikten kaçıp sığındığı, ama görev çağırdığında terk etmeye hazır olduğu düş dünyasında onunla birlikte geziniriz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 440

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Ekmeğimi Kazanırken TIKLA PDF İNDİR !Ekmeğimi Kazanırken TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Ekmeğimi Kazanırken, Maksim Gorki

Yorum Gönder