1 Aralık 2021

Ağaçların Özel Hayatı Alejandro Zambra Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,45 TL
Yazarı: Alejandro Zambra
Çevirmen: Çiğdem Öztürk

Ağaçların Özel Hayatı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alejandro Zambra olan ve Notos yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ağaçların Özel Hayatı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ağaçların Özel Hayatı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ağaçların Özel Hayatı TIKLA PDF İNDİR !

Ağaçların Özel Hayatı Yazarı Kimdir ?

Ağaçların Özel Hayatı yazarı Alejandro Zambra 'dır. Alejandro Zambra yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Ağaçların Özel Hayatı PDF indir oku

Ağaçların Özel Hayatı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Notos yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ağaçların Özel Hayatı TIKLA PDF İNDİR !

Ağaçların Özel Hayatı TIKLA PDF İNDİR !
Genç Latin Amerika edebiyatının parlak bir örneği

Şilili yazar Alejandro Zambra, İspanyolca yazan en iyi yazarlar arasında gösteriliyor. İkinci romanı Ağaçların Özel Hayatı'nda geçmiş ve geçmişin belkileri ile gelecek ve geleceğin getirebilecekleri üzerine bir hikâyeler zincirini takip ediyoruz. Ağaçların Özel Hayatı, Verónica'nın resim kursundan dönmeyişiyle başlıyor. Öğretmen ve pazar günü yazarı Julián'ın önce küçük Daniela'yı uyutmak için anlattığı doğaçlama hikâyeler olarak. Bekleyiş uzadıkça Julián hikâyeleri istemsizce kendi hayatlarına döndürüyor. Anımsayışlarla, çağrışımlarla, gözlemlerle ve bunlardan yaratılmış bir gelecekle, Daniela'nın geleceğiyle dolu özel hayatlar Verónica'nın yokluğuyla şekilleniyor, her sözcüğünde onun dönüşünü bekliyor. "Kitap o dönene ya da Julián onun dönmeyeceğine emin olana dek sürüyor."
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 91

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 68

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Notos Ağaçların Özel Hayatı TIKLA PDF İNDİR !

15.04.2019

Çağrışımlar

Bazen bir düşünceden yola çıkıp, alakasız gibi duran ama aslında çok alakalı başka şeyler düşünürken bulurum kendimi. Yaşadığım bu durumun kitaplaşmış hali diyebilirim. İnsanı yormayan, akıcı ve keyifli bir kitap.


10.08.2015

sıcacık bir kitap

Bu havada değil de böyle bir kar yağarken ya da hava sert eserken okunası. Dili size sıcacık gelen,içinizi ısıtan bir öykü bu..Bir yanı buruk ama okudukça acı bir gülümseme de yerleşiyor.. Kahveyle ve bu kitapla güzel bir gün geçirin derim


02.08.2015

Bekleyişler

Açıkçası sürükleyici bir hikaye örgüsü beklemeyin, bolca gözlem ve çıkarsama hem yazar hemde romanın baş kahramanı tarafından uygulanıyor,kendinizi geçmişteki pişmanlık kokan hatıralar ve şimdiki zamanın kuşkuları arasında kaybedeceğiniz kesin.

Ağaçların Özel Hayatı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Ağaçların Özel Hayatı, Alejandro Zambra

Yorum Gönder