8 Aralık 2021

Edebiyat Ne İşe Yarar? Rita Felski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,63 TL
Yazarı: Rita Felski
Çevirmen: Emine Ayhan

Edebiyat Ne İşe Yarar? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rita Felski olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Edebiyat Ne İşe Yarar? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edebiyat Ne İşe Yarar? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edebiyat Ne İşe Yarar? TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat Ne İşe Yarar? Yazarı Kimdir ?

Edebiyat Ne İşe Yarar? yazarı Rita Felski 'dır. Rita Felski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Edebiyat Ne İşe Yarar? PDF indir oku

Edebiyat Ne İşe Yarar? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edebiyat Ne İşe Yarar? TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat Ne İşe Yarar? TIKLA PDF İNDİR !
İnsan neden okur? Edebiyat okumanın hoşça vakit geçirmek dışında bir faydası olabilir mi? Üniversitelerde neden edebiyat bölümleri vardır? Edebiyatın güzel ahlak sahibi, entelektüel bakımdan gelişmiş bireyler yetiştirmeye hizmet ettiği söylenebilir mi hâlâ?

Edebiyat Ne İşe Yarar? özgün ve kışkırtıcı düşüncelerle dolu bir kitap. Okurun kendi okuma uğraşı hakkında, kurumların ise edebiyat eğitiminin gerekçeleri hakkında daha bilinçli olmasına yardımcı olmayı amaçlıyor.



Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Edebiyat Ne İşe Yarar? TIKLA PDF İNDİR !Edebiyat Ne İşe Yarar? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Edebiyat Ne İşe Yarar?, Rita Felski

Yorum Gönder