8 Aralık 2021

Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde... Mahir Ünsal Eriş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Mahir Ünsal Eriş
Çevirmen: Mahir Ünsal Eriş

Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde... indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahir Ünsal Eriş olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde... eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde... ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde... TIKLA PDF İNDİR !

Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde... Yazarı Kimdir ?

Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde... yazarı Mahir Ünsal Eriş 'dır. Mahir Ünsal Eriş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde... PDF indir oku

Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde... indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde... TIKLA PDF İNDİR !

Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde... TIKLA PDF İNDİR !
"Abim Atatürk'ü çok severdi, bense Allah'ı. Babam, annemi ve Galatasaray'ı severdi, annem de Ringo'yu. Babam yorgun bir adamdı. Gündüz vardiyasındayken her gün, çalıştığı taşocağında sanki onca kayayı sırtına vurup ordan oraya sürüklemiş gibi, kalan son canıyla eve gelir, çoğunlukla da tek kanallı televizyonun bitmek bilmeyen ana haber bülteni sona ermeden uyuyakalırdı, akvaryumun karşısındaki ikili koltukta."

Yaz bitince kalabalığın günbegün seyreldiği, ahalinin biz bize kalıp bıkkınlıkla merabalaş

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde..., Mahir Ünsal Eriş

Yorum Gönder