17 Aralık 2021

Edebi Teori Hans Bertens Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Hans Bertens
Çevirmen: Abdurrahman Aydın

Edebi Teori indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hans Bertens olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 258 sayfalık Edebi Teori eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edebi Teori ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edebi Teori TIKLA PDF İNDİR !

Edebi Teori Yazarı Kimdir ?

Edebi Teori yazarı Hans Bertens 'dır. Hans Bertens yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Edebi Teori PDF indir oku

Edebi Teori indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 258 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edebi Teori TIKLA PDF İNDİR !

Edebi Teori TIKLA PDF İNDİR !

Hans Bertens Edebi Teori'de, Yeni Eleştiri çevresinden Rus biçimcilerine, edebi yapısalcılıktan post yapısalcılığa, yapısökümden feminist ve queer eleştiriye, edebiyat teorisinin bütün veçhelerinin kolay okunur bir özetini sunuyor; Saussure, Bakhtin, Propp, Barthes, Genette, Derrida, Lukács, Kristeva, Jameson, Eagleton ve Spivak gibi sayısız düşünürün yaklaşımlarına ve tartışmalarına ışık tutuyor.

Çetrefilliği ve zenginliğiyle göz korkutan edebiyat teorisi alanında okurları cesaretlendiren bir rehber niteliği taşıyan; en karmaşık görünen kuramları son derece anlaşılır ve açık bir dille ifade eden kusursuz bir giriş kitabı.

(Tanıtım Bülteninden)

Edebi Teori TIKLA PDF İNDİR !Edebi Teori TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Edebi Teori, Hans Bertens

Yorum Gönder