8 Aralık 2021

Bir Yoginin Otobiyografisi Paramahansa Yogananda Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,0 TL
Yazarı: Paramahansa Yogananda
Çevirmen: Sayat Arslanlıoğlu

Bir Yoginin Otobiyografisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Paramahansa Yogananda olan ve Klan Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Yoginin Otobiyografisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Yoginin Otobiyografisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Yoginin Otobiyografisi TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yoginin Otobiyografisi Yazarı Kimdir ?

Bir Yoginin Otobiyografisi yazarı Paramahansa Yogananda 'dır. Paramahansa Yogananda yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Bir Yoginin Otobiyografisi PDF indir oku

Bir Yoginin Otobiyografisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Klan Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Yoginin Otobiyografisi TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yoginin Otobiyografisi TIKLA PDF İNDİR !
Bir Yogi'nin Otobiyografisi, eşsiz bir Hakitat arayışının insanı derinden etkileyen öyküsüdür; yogilerin mucizeler gerçekleştirmek ve kendilerine hakim olmaya erişmek için kullandıkları süptil fakat kesin kanunların bilimsel açıklamalarıyla örülmüştür. Yazar aynı zamanda, Doğu ve Batı'nın, ruhsal açıdan olağandışı insanlarına yaptığı ziyaretlerini de anlatmaktadır. Bu insanlar arasında Mahatma Gandhi, Luther Burbank, Katolik Stigmatist Therese Neumann ve Rabindranath Tagore da bulunmaktadır.

Yoga bilimine yetkin bir giriş olan Bir Yogi'nin Otobiyografisi, hem Doğu'nun hem de Batı'nın büyük dini yollarının altında yatan bilimsel temelleri açıklamasıyla, kendi alanında bir klasik olmuştur. 19 dile tercüme edilmiştir ve tüm dünyada kolej ve üniversitelerde ders kitabı ve referans eser olarak okutulmaktadır.

"Az bulunur bir değer."
-New York Times-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 576

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Klan Yayınları Bir Yoginin Otobiyografisi TIKLA PDF İNDİR !Bir Yoginin Otobiyografisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Bir Yoginin Otobiyografisi, Paramahansa Yogananda

Yorum Gönder