14 Aralık 2021

Bir Ömür Boyunca Refik Halid Karay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,2 TL
Yazarı: Refik Halid Karay
Çevirmen: Refik Halid Karay

Bir Ömür Boyunca indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Refik Halid Karay olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Ömür Boyunca eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Ömür Boyunca ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Ömür Boyunca TIKLA PDF İNDİR !

Bir Ömür Boyunca Yazarı Kimdir ?

Bir Ömür Boyunca yazarı Refik Halid Karay 'dır. Refik Halid Karay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Bir Ömür Boyunca PDF indir oku

Bir Ömür Boyunca indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Ömür Boyunca TIKLA PDF İNDİR !

Bir Ömür Boyunca TIKLA PDF İNDİR !
Refik Halid, Minelbab Ilelmihrab'ın devamı niteliğinde olan Bir Ömür Boyunca'yla ülkemizin meşrutiyet, mütareke ve cumhuriyet dönemlerine ait yaşantılarını anlatmayı sürdürüyor. Lübnan, Suriye ve Turkiye'deki anılarını yazarken, kronolojik bir sıra takip etmeyen Refik Halid, anlatımında geçmişe ve geleceğe gidip gelerek toplumdaki siyasal, sosyo- kültürel değişimleri ve benzerlikleri göz önüne seriyor. Tarihimizin önemli bir bölümünü farklı pencereden bakarak daha iyi değerlendirmeyi sağlayan Bir Ömür Boyunca, Minelbab İlelmihrab ile birlikte edebiyatımızda anı türünün en güzel örnekleri arasında yer alıyor.



Sayfa Sayısı: 392

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: İnkılap Kitabevi Bir Ömür Boyunca TIKLA PDF İNDİR !Bir Ömür Boyunca TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Bir Ömür Boyunca, Refik Halid Karay

Yorum Gönder