14 Aralık 2021

Bir Filiz Vardı Orhan Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Orhan Kemal
Çevirmen: Utku Lomlu

Bir Filiz Vardı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Orhan Kemal olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Filiz Vardı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Filiz Vardı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Filiz Vardı TIKLA PDF İNDİR !

Bir Filiz Vardı Yazarı Kimdir ?

Bir Filiz Vardı yazarı Orhan Kemal 'dır. Orhan Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Filiz Vardı PDF indir oku

Bir Filiz Vardı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Filiz Vardı TIKLA PDF İNDİR !

Bir Filiz Vardı TIKLA PDF İNDİR !


İnsanı tanımak ve her türlü zayıflığına rağmen onu sevebilmek için okunması gereken bir yazar olan Orhan Kemal, Bir Filiz Vardı'da küçük dünyaların içine kıstırılmış insanların umutlarını, beklentilerini ve düşlerini anlatıyor. Kendisiyle aynı rüyaların peşindeki binlerce kızdan bir olan Filiz, yoksul bir mahallenin içinde sıkışmışlığın kurbanı olmamak için çırpınırken, kendisine benzeyen hayatlar hakkında da çok şey anlatıyor okurlara.
Orhan Kemal'in kitapları bir okurun hayatta rastlayabileceği o çok nadir hazineler arasında yer alır. Çok az yazar okurunun dünyasında onun kadar iz bırakır, okurunu onun kadar biçimlendirir. Orhan Kemal umudu ve iyimserliği yeniden kazanmamız için yol gösterir bize. Edebiyatımızın en değerli ustalarından biri olan Orhan Kemal'in kitaplarını yayımlamaktan onur duyuyoruz.



Sayfa Sayısı: 290

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları

Bir Filiz Vardı TIKLA PDF İNDİR !Bir Filiz Vardı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Filiz Vardı, Orhan Kemal

Yorum Gönder