25 Aralık 2021

Bir Bulut Kaynıyor - Bu Diyar Baştanbaşa 4 Yaşar Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Yaşar Kemal
Çevirmen: Yaşar Kemal

Bir Bulut Kaynıyor - Bu Diyar Baştanbaşa 4 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yaşar Kemal olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Bulut Kaynıyor - Bu Diyar Baştanbaşa 4 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Bulut Kaynıyor - Bu Diyar Baştanbaşa 4 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Bulut Kaynıyor - Bu Diyar Baştanbaşa 4 TIKLA PDF İNDİR !

Bir Bulut Kaynıyor - Bu Diyar Baştanbaşa 4 Yazarı Kimdir ?

Bir Bulut Kaynıyor - Bu Diyar Baştanbaşa 4 yazarı Yaşar Kemal 'dır. Yaşar Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Bulut Kaynıyor - Bu Diyar Baştanbaşa 4 PDF indir oku

Bir Bulut Kaynıyor - Bu Diyar Baştanbaşa 4 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Bulut Kaynıyor - Bu Diyar Baştanbaşa 4 TIKLA PDF İNDİR !

Bir Bulut Kaynıyor - Bu Diyar Baştanbaşa 4 TIKLA PDF İNDİR !
Romanlarında Anadolu insanının gerçek dünyasını destansı boyutlara taşıyan, yaşanmış ve yaşanan gerçeği mitlein, efsanelerin evreninde çoğaltan Yaşar Kemal, sadece bir romancı ve halkbilimci değil, gazetelerimizde modern röportaj yazarlığının da kurucusudur. Onun, her biri yayımlandığı dönemde olay yaratan röportajlarında gerçek, hayat buldu ve okuyucuyu sarstı.

Bu Diyar Baştanbaşa dörtlüsünün dördüncü kitabı Bir Bulut Kaynıyor diğer üç kitap gibi doğa ile insan arasındaki kimi zaman içli tatlı, kimi zaman acı acıtıcı ilişkileri örer. Kaymakamlar, ağalar, şoförler, gecekondularda yaşayanlar, fakir evleri, zengin mezarları, martıları, "Amerikalılar", rektörler, yunuslar ve balıkçıların yanısıra, Çetin Altan, Abidin Dino, Sait Faik bu kitabın konuklarıdır.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 204

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 156

Baskı Yılı: 2003


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Bir Bulut Kaynıyor - Bu Diyar Baştanbaşa 4 TIKLA PDF İNDİR !Bir Bulut Kaynıyor - Bu Diyar Baştanbaşa 4 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Bulut Kaynıyor - Bu Diyar Baştanbaşa 4, Yaşar Kemal

Yorum Gönder