25 Aralık 2021

Bağışlanmanın Dört Yolu Ursula K. Le Guin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Ursula K. Le Guin
Çevirmen: Çiğdem Erkal İpek

Bağışlanmanın Dört Yolu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ursula K. Le Guin olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bağışlanmanın Dört Yolu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bağışlanmanın Dört Yolu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bağışlanmanın Dört Yolu TIKLA PDF İNDİR !

Bağışlanmanın Dört Yolu Yazarı Kimdir ?

Bağışlanmanın Dört Yolu yazarı Ursula K. Le Guin 'dır. Ursula K. Le Guin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Bağışlanmanın Dört Yolu PDF indir oku

Bağışlanmanın Dört Yolu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bağışlanmanın Dört Yolu TIKLA PDF İNDİR !

Bağışlanmanın Dört Yolu TIKLA PDF İNDİR !
Zaferle sonuçlanan her özgürlük savaşı, yeni bir özgürlük savaşının başlangıcı demektir. Werel ve Yeowe'de sıra kadınlarda...

Şimdi tiksinerek, hikayemi sadece bu tür şeylerin oluşturduğunu ama aslında bir yaşamda, hatta bir kölenin yaşamında bile cinsellikten çok daha fazla şeyler olduğunu söyleyeceksiniz. Bu doğru. Benim bütün söyleyebileceğim hem kadın, hem erkek olarak en kolay cinselliğimiz konusunda köle ediliyor olabildiğimizdir. Hatta hür erkekler ve kadınlar olarak hürriyetimizi en zor muhafaza edebildiğimiz yer de orası diyebiliriz. Tenin siyasi düzenleri iktidarın köküdür.
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Bağışlanmanın Dört Yolu TIKLA PDF İNDİR !

15.08.2001

Dört kısa öyküde köle-efendi dialektiği tartışılıyor ve kadının kurtuluşunun insanın ve cinselliğin arınmasından farklı olmadığı anlatılıyor. Ursula K. LeGuin'in söyleyecek çok şeyi var. LeGuin bir kez daha bilimkurgu'nun, söyleyecek sözü olan bir yazarın eline ne kadar çok araç verdiğini de kanıtlıyor. LeGuin'in nerdeyse her kitabı bir başyapıt zaten.

Bağışlanmanın Dört Yolu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Bağışlanmanın Dört Yolu, Ursula K. Le Guin

Yorum Gönder