24 Aralık 2021

Dört Odalı Kalp Anais Nin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,35 TL
Yazarı: Anais Nin
Çevirmen: Püren Özgören

Dört Odalı Kalp indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Anais Nin olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 136 sayfalık Dört Odalı Kalp eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dört Odalı Kalp ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dört Odalı Kalp TIKLA PDF İNDİR !

Dört Odalı Kalp Yazarı Kimdir ?

Dört Odalı Kalp yazarı Anais Nin 'dır. Anais Nin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Dört Odalı Kalp PDF indir oku

Dört Odalı Kalp indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 136 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dört Odalı Kalp TIKLA PDF İNDİR !

Dört Odalı Kalp TIKLA PDF İNDİR !

Dünya edebiyatının en tartışmalı isimlerinden Anaïs Nin hayatı boyunca başkalarının kaçtığı, cinsellik, kürtaj, ensest ve evlilik dışı ilişkiler gibi konuları yazdı. Nin'in, Henry Miller ve eşi June'la ilişkisinden de beslenip kaleme aldığı, "kadın gelişiminin öyküsü" diye nitelendirdiği beş kitaplık İçsel Kentler serisi şairane üslubu ve dürüstlüğüyle iz bırakan bir başyapıt oldu. Nin, serinin üçüncü kitabı Dört Odalı Kalp'te ise Perulu şair Gonzalo Moré ile ilişkisinden ilham aldığı bir aşkı yazıyor.

Rango bakır tenli, gözleri kömür karası bir gitarist. Müziği damıtıyor sanki bu adam. Âşıkların içtiği iksiri başkaları değil, kendileri hazırlar. Djuna kapılıp gidiyor Rango'nun müziğine. Kiralık bir tekne oluyor aşk yuvaları. Ancak adamın eşi Zora var bir yanda, üstelik kadın hasta. Rango ile Djuna'nın arasındaki çekim ise kaçınılmaz bir kaza âdeta.

Anaïs Nin'den Dört Odalı Kalp, bir gitarın tellerinin melodisinden yaratıyor hikâyesini ve derinlerden değil sığ hayattan korkanları anlatıyor.

"Çok güzel, nadide romanlar."

Karl Shapiro

(Tanıtım Bülteninden)

Dört Odalı Kalp TIKLA PDF İNDİR !Dört Odalı Kalp TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Dört Odalı Kalp, Anais Nin

Yorum Gönder