8 Aralık 2021

Barnes'taki Mezarlık Gabriel Josipovici Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,8 TL
Yazarı: Gabriel Josipovici
Çevirmen: Elif Ersavcı

Barnes'taki Mezarlık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gabriel Josipovici olan ve Çınar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 104 sayfalık Barnes'taki Mezarlık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Barnes'taki Mezarlık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Barnes'taki Mezarlık TIKLA PDF İNDİR !

Barnes'taki Mezarlık Yazarı Kimdir ?

Barnes'taki Mezarlık yazarı Gabriel Josipovici 'dır. Gabriel Josipovici yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Barnes'taki Mezarlık PDF indir oku

Barnes'taki Mezarlık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 104 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Barnes'taki Mezarlık TIKLA PDF İNDİR !

Barnes'taki Mezarlık TIKLA PDF İNDİR !

İngilizce edebiyatın yenilikçi yazarı Gabriel Josipovici, Barnes'taki Mezarlık romanında, eşinin ölümünden sonra Londra'dan Paris'e ve oradan da bir Galler kentine taşınan bir çevirmenin şehir değiştirdikçe dönüşüme uğrayan hayatına odaklanıyor. Üç farklı mekânın anlatıları yapboz parçaları gibi bir araya geliyor. Shakespeare ve Du Bellay'nin şiirleri ile Monteverdi'nin ünlü opera eseri Orfeo'nun izinde bir hafıza yolculuğu başlıyor böylece; dün ile bugün kavuşuyor. Kitap sayfalarından sokaklara, müzik notalarından mezarlıklara sızan bir öykü çıkıyor karşımıza.

2018'de Goldsmiths Ödülü finalisti seçilen Barnes'taki Mezarlık edebiyat, aşk, ölüm ve arzunun alacakaranlık dünyası hakkında, muammalarla örülü bir roman.

"Josipovici'nin zekâsı ile yeteneğinin daimi hayranıyım."

- Muriel Spark

"Josipovici, İngiltere'nin en cüretkâr ve seçkin yazarlarından biri."

- Deborah Levy

"Ufacık, enfes bir kitap."

- Max Porter

(Tanıtım Bülteninden)

Barnes'taki Mezarlık TIKLA PDF İNDİR !Barnes'taki Mezarlık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Barnes'taki Mezarlık, Gabriel Josipovici

Yorum Gönder