8 Aralık 2021

Deniz Kurdu Jack London Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Jack London
Çevirmen: Fadime Kahya

Deniz Kurdu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jack London olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Deniz Kurdu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Deniz Kurdu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Deniz Kurdu TIKLA PDF İNDİR !

Deniz Kurdu Yazarı Kimdir ?

Deniz Kurdu yazarı Jack London 'dır. Jack London yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Deniz Kurdu PDF indir oku

Deniz Kurdu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Deniz Kurdu TIKLA PDF İNDİR !

Deniz Kurdu TIKLA PDF İNDİR !
Jack London'ın bütün eserlerine bir simgeci natüralizm örneği olan Deniz Kurdu ile devam ediyoruz. Varlıklı bir aileden gelen Humphrey Van Weyden, geçirdiği deniz kazasının ardından Hayalet adlı uskunanın kaptanı Wolf Larsen tarafından kurtarılır. Barışçıl bir "beyefendi" olarak, iradesi dışında Larsen'in hizmetine girmesiyle kendini şiddet dolu "gerçek dünya"da bulacak; bu deneyim onu elitist bir entelektüelden, cesur bir eylem adamına dönüştürecektir.

Van Weyden'la Larsen arasındaki çatışma, yalnızca zayıf olanın ezildiği bir dövüş değil, bir fikir savaşıdır aynı zamanda. Hayatı "kutsal" olarak gören Van Weyden'ın idealizmiyle, var olmak dışında bir kaygı taşımayan Wolf Larsen'in materyalizmi arasındaki karşıtlık roman boyunca yinelenirken, Deniz Kurdu'nu farklı düzeylerde okunabilecek bir yapıt haline getirir. Ancak, London'ın en büyük başarısı hiç kuşkusuz ustalıkla geliştirip ete kemiğe büründürdüğü unutulmaz Wolf Larsen karakteridir. Nietzsche'nin "üstinsan" kavramını anıştıran Wolf Larsen, Ambrose Bierce'in de dikkat çektiği gibi, bir yazarın yaratabileceği en muazzam karakterlerden biridir...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 376

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Deniz Kurdu TIKLA PDF İNDİR !

15.12.2019

Yaşam üzerine düşündüren bir yazın

Bir salon beyefendisinin, Nietzsche'nin üstinsanını andıran bir denizci Wolf Larsen ile tanışması ve adeta kendini yeniden yaratmasını konu alıyor.  Yaşam nedir? Ahlak mı fayda mı gereklidir? Yaşamın kendisi kutsal mıdır yoksa yalnızca varolma savaşı mıdır? Nihilizme mi inanmalı hedonizme mi? Uçsuz bucaksız okyanusta, zaman zaman boğan bir karanlık yaratan kitabı, bu felsefi diyaloglar aydınlatıyor. Materyalizm ve idealizmin çatıştığı hikayede, savaşın sonunda, kitabın kapağını kapattığınızda siz de aynı kişi olmayacaksınız. Yaşamı bir maya olarak tanımlayan Wolf Larsen, o mayayı sizinle paylaşmış olacak.


18.11.2019

Müthiş

Okurken okyanusun iyot kokusunu almak ve Wolf Larsen ile tanışmak isteyenler için iyi bir fırsat. Çeviri akıcı ve başarılı.


11.05.2015

fd61

wolf larsen anlatılmaz yaşanır. kesinlikle tanışmalısınız.

Deniz Kurdu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Deniz Kurdu, Jack London

Yorum Gönder