8 Aralık 2021

Baltasar İle Blimunda Jose Saramago Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,8 TL
Yazarı: Jose Saramago
Çevirmen: Işık Ergüden

Baltasar İle Blimunda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jose Saramago olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Baltasar İle Blimunda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Baltasar İle Blimunda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Baltasar İle Blimunda TIKLA PDF İNDİR !

Baltasar İle Blimunda Yazarı Kimdir ?

Baltasar İle Blimunda yazarı Jose Saramago 'dır. Jose Saramago yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Baltasar İle Blimunda PDF indir oku

Baltasar İle Blimunda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Baltasar İle Blimunda TIKLA PDF İNDİR !

Baltasar İle Blimunda TIKLA PDF İNDİR !
18. yüzyılda, savaşların ve salgın hastalıkların sarstığı Portekiz'de geçen Baltasar ile Blimunda'da, Nobel ödüllü yazar José Saramago, etkileyici bir aşkı anlatırken tarihsel gerçeklerle dokunmuş iki farklı hikâyeyi de romana ustalıkla katıyor: Bekledikleri veliahtın doğumunu kutlamak için manastır inşa ettiren kraliyet ailesi; insanın uçmasını sağlayacak ilk aleti, Passarola'yı yapmaya çalışan Peder Bartolomeu; ve iki âşık: sol kolunu savaşta kaybeden Baltasar ile sıradan insanların göremediklerini görebilen, annesi cadı diye engizisyon tarafından yakılan güzel Blimunda. İktidarın projesi olan Mafra Manastırı ile insan iradesinin projesi olan Passarola da romanın iki önemli kahramanı olarak öne çıkıyor. Deha ile çılgınlık arasındaki ince çizgiyi gösteren ve gerçek olayları büyülü bir anlatımın içinde yoğuran Baltasar ile Blimunda, zekâ ve heyecan dolu, unutulmaz bir başyapıt. José Saramago, ustalıklı kurgusu, yoğun ironisi ve karakterlerinin felsefi sorgulamalarıyla, okurlarına bir şölen hazırlamış. Işık Ergüden'in usta işi çevirisiyle.



Sayfa Sayısı: 364

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kırmızı Kedi Baltasar İle Blimunda TIKLA PDF İNDİR !

29.03.2019

Jose SARAMAGO

Nobel ödüllü bir yazar.Daha önce Filin Yolculuğu ve Kabil adlı kitaplarını okumuştum.Tavsiye olunur.


23.07.2018

Ekmek

Jose Saramago'yu kötüleyecek değilim. Ancak noktalama işaretlerini tercih etmeyişi okuma zevkini sekteye uğratıyor. Olayların ilerleyişi çok yavaş ve bu sürece kadar olay örgüsünün yerini dolduran herhangi bir cümle mevcut değil. Ben fazlasıyla biraya benzettim. Çok fazla içmedikçe sarhoş etmiyor. Epey okuduktan sonra bıraktım, Körlük daha ilgi çekici geldi. Onu okuyacağım.

Baltasar İle Blimunda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Baltasar İle Blimunda, Jose Saramago

Yorum Gönder