4 Aralık 2021

Asılacak Kadın Pınar Kür Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,98 TL
Yazarı: Pınar Kür
Çevirmen: Pınar Kür

Asılacak Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Pınar Kür olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Asılacak Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Asılacak Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Asılacak Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Asılacak Kadın Yazarı Kimdir ?

Asılacak Kadın yazarı Pınar Kür 'dır. Pınar Kür yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Asılacak Kadın PDF indir oku

Asılacak Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Asılacak Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Asılacak Kadın TIKLA PDF İNDİR !
Asılacak Kadın, yayımlandığı ilk günden büyük ses getirmiş, gerek anlatım tekniği gerekse kadının toplumda konumlandırılmasına ilişkin cesur tavrıyla Türkçe edebiyatın klasikleri arasına girmiş bir roman. Nicesini gazetelerin iç sayfalarında okuyup geçtiğimiz bir cinayeti ele alan Pınar Kür, kadına karşı örülmüş yargının ardında yatan toplumsal dokuyu da tüm gerçekliğiyle masaya yatırıyor.

"Her biri kendi iç bütünlüğünde, alabildiğine öznel tutulan üç söylem: Çıkarını 'ortak bilinç'in çıkarıyla bütünleştirmiş Faik İrfan Elverir'in insanlıktan soyutlanmış söylemi. Cinsel bir nesne, somut bir çaresizlik, tam bir kurban konumuna yargılı Melek'in, sesi olmayan söylemi.Ve şaşkın, toy bir iyi niyetin çıkmazında bocalayan Yalçın'ın edilginliği aşamayan bilincinden yansıyan söylemi. Bu üçünün, romanın ana sözü bakımından, neredeyse önemini yitiren bir kilit olay (yalı cinayeti) çevresinde sarmallanmasından bir o kadar nesnel bir mesaja ulaşılıyor. Pınar Kür'ün, yürekli bir toplumsal eleştiriyi yazının olanaklarıyla bağdaştırdığı bu roman, kadının, dolayısıyla da elbet insanın onurunu tehdit eden yozlaşmışlıktan bir kesiti sorguluyor."
-Füsun Akatlı-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Asılacak Kadın TIKLA PDF İNDİR !

09.11.2020

kült bir edebi eser

anlatılan hikayenin yanı sıra yazarın kullandığı teknikler nefis...


16.10.2020

~ Fazla İyi ~

Ne müthiş bir Savunma. Tüylerimi diken diken eden, iyi ders veren nadir eserlerden. Birçok kişiye okutmak için kendime söz veriyorum. Ellerinden öpüyorum Pınar Kür.


02.02.2020

Okurken İçinizde Bir Yerler Acıyor

İçim acıdı her sayfayı çevirirken...Kadın olmayı , kadın olmanın ne kadar zor olduğunu ilmek ilmek işlemiş Pınar Kür. Konuşamayan kadının yani pek çok kadının dili olmuş Pınar Kür. Ben geç kalmışım bu kitaba. Siz geç kalmayın!

Asılacak Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Asılacak Kadın, Pınar Kür

Yorum Gönder