4 Aralık 2021

Gog Giovanni Papini Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: Giovanni Papini
Çevirmen: Fikret Adil

Gog indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Giovanni Papini olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gog eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gog ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gog TIKLA PDF İNDİR !

Gog Yazarı Kimdir ?

Gog yazarı Giovanni Papini 'dır. Giovanni Papini yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Gog PDF indir oku

Gog indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gog TIKLA PDF İNDİR !

Gog TIKLA PDF İNDİR !
Aykırı düşüncelere sahip ateşli bir polemikçi olan Giovanni Papini, 20. yüzyılın ilk yarısının tartışmalı edebi kişiliklerinden biridir. 1931 yılında yayımlanan Gog'da Birinci Dünya Savaşı sırasında büyük bir servet edinen ve dünyayı gezmekte olan Amerikalı bir milyarderin hikâyesini anlatır. Dünyada olup bitenin nedenini arayan bu saf ve cahil Amerikalı, Bernard Shaw'dan Gandhi'ye, Freud'dan Einstein'a kadar birçok ünlü kişiyle karşılaşır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 244

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Gog TIKLA PDF İNDİR !

03.10.2020

Merakla

O kadar çok övdüler ki gelip hemen almalıyım dedim iyi fiyat için teşekkürler


29.04.2016

Gog

GOG her zaman taze kalacak bir kitap. İçinde muazzam çarpıcılıkta hikayeler var. Kitap, hem gerçekleri insanın yüzüne çarpan, hem de yeni ufuklar açan yaratıcı, bir o kadar da ürkütücü fikirlerle dolu. Çağımızın çok ötesinde bir başyapıt.


15.03.2011

bandini yorumu

Oncelikle bu kitabi bi tavsiye uzerine almak istedim acikcasi ne yazari ne kitabı daha once duymadim malesef.. ama uzerinden 3 sene gecmis olsa bile bandini adlı arkadasın elestirisi beni kitabin yorumundan daha cok etkiledi harika bir yorum tesekkurler..  

Gog TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Gog, Giovanni Papini

Yorum Gönder