10 Aralık 2021

Aile Sırrı Gencoy Sümer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Gencoy Sümer
Çevirmen: Gencoy Sümer

Aile Sırrı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gencoy Sümer olan ve Herdem Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aile Sırrı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aile Sırrı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aile Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Aile Sırrı Yazarı Kimdir ?

Aile Sırrı yazarı Gencoy Sümer 'dır. Gencoy Sümer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Aile Sırrı PDF indir oku

Aile Sırrı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Herdem Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aile Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Aile Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Dedektif romanı Feneryolu Cinayetleri'nin yazarı Gencoy Sümer'den yeni bir "katil kim?" polisiyesi: Aile Sırrı.

Bu kez olay Londra'da geçiyor. Dedektifimiz ise, www.dedektifdergi.com okurlarınının yakından tanıdıkları bir isim: Percule Hoirot.

Gencoy Sümer'in polisiye dergi Dedektif'te yayınlanan kimi hikayelerinde karşımıza çıkan kahramanımız, bu polisiye romanda Londra'nın banliyölerinden birinde işlenen gizemli bir cinayeti soruşturuyor.

Tanınmış bilim adamı Sir Broderick Conway, Borehamwood'daki evinin çalışma odasında ölü bulunmuştur. Bu cinayetin politik bir çalkantıya sebep olmasından endişelenen Başbakan, olayı en kısa sürede aydınlatması için Scotland Yard'ı sıkıştırır. Zor durumda kalan Müfettiş McCartney, karlı bir kış sabahı ünlü dedektif Percule Hoirot'nun evine giderek ondan kendisine yardımcı olmasını ister. Üç günden beri yağan kar yüzünden dışarıya çıkmaya çekinen Hoirot, sonunda Borehamwood cinayetini saran esrarın çekiciliğine karşı koyamaz ve bir anda kendisini soruşturmanın orta yerinde bulur. Elindeki ipuçları onu Conway ailesinin karanlık geçmişine doğru sürüklerken, acaba bu yolculuk onu gerçeğe ulaştırabilecek midir?

Aile Sırrı; sağlam entrikası, tıkır tıkır işleyen mükemmel kurgusu ve sürpriz finaliyle sonuna kadar merakla okunan, ustaca yazılmış, gizemli bir dedektif romanı.

Katıksız bir polisiye...

(Tanıtım Bülteninden)

Aile Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

25.07.2020

Klasik tarzda polisiye sevenler için

Aile Sırrı, Agatha Christie okumaktan hoşlananların seveceği, Cozy yani Rahat polisiye tarzında yazılmış, keyifle okunan bir polisiye kitap.


28.04.2019

Klasik ve Heyecanlı

Eğer Agatha Christie'nin tarzında romanları seviyorsanız bu romanı beğeneceksiniz. Keyifle okudum,bundan sonra bu yazarın takipçisiyim

Aile Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Aile Sırrı, Gencoy Sümer

Yorum Gönder