27 Kasım 2021

Yıldız Gezgini Jack London Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Jack London
Çevirmen: Fadime Kahya

Yıldız Gezgini indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jack London olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yıldız Gezgini eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yıldız Gezgini ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yıldız Gezgini TIKLA PDF İNDİR !

Yıldız Gezgini Yazarı Kimdir ?

Yıldız Gezgini yazarı Jack London 'dır. Jack London yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Yıldız Gezgini PDF indir oku

Yıldız Gezgini indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yıldız Gezgini TIKLA PDF İNDİR !

Yıldız Gezgini TIKLA PDF İNDİR !
Bir akademisyen meslektaşını öldürerek San Quentin Hapishanesi'ne düşen eski bir profesör, burada yaşam boyu hapis cezasını çekerken maruz kaldığı korkunç işkenceden kaçmak için zihinsel taktikler geliştirir. Acı çeken bedenini terk ederek, tarihin farklı dönemlerinde, farklı coğrafyalarda geçen önceki yaşamlarına geri döndüğü yolculuklara çıkar. JackLondon'ın korkunç San Quentin'de beş yılını geçiren arkadaşı EdMorrell'dan esinlenerek yazdığı Yıldız Gezgini'nin anlatıcısının her bir geçmiş yaşam deneyimi, bağımsız birer öykü olarak da okunabilir. London bu en özgün yapıtında, astral seyahat ve yeniden doğuş çevrimi üzerine kafa yorar. Ancak insanlık durumunun bu dirayetli gözlemcisinin asıl derdi, ABD'nin gaddar ve çürümüş hapishane sistemini gözler önüne sermektir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 344

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Yıldız Gezgini TIKLA PDF İNDİR !

21.09.2020

Etkileyici

Konusu ve tekniği itibariyle enfes bir kitap. Her sayfada başka bir hayat deneyimliyorsunuz. Okunması gerek


17.04.2020

Bambaşka

Bambaşka bir ruhu olan bir kitap. Her insanın mutlaka okuması gerekiyor.


17.04.2020

Zihin açıcı

Kitap başlar başlamaz sizi bambaşka bir havaya bürüyor. Çok akıcı ve akılda kalıcı. Mutlaka okunmalı.

Yıldız Gezgini TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Yıldız Gezgini, Jack London

Yorum Gönder