29 Kasım 2021

Yeşilin Kızı Anne - 3 Lucy Maud Montgomery Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,0 TL
Yazarı: Lucy Maud Montgomery
Çevirmen: Lucy Maud Montgomery

Yeşilin Kızı Anne - 3 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lucy Maud Montgomery olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 384 sayfalık Yeşilin Kızı Anne - 3 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeşilin Kızı Anne - 3 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeşilin Kızı Anne - 3 TIKLA PDF İNDİR !

Yeşilin Kızı Anne - 3 Yazarı Kimdir ?

Yeşilin Kızı Anne - 3 yazarı Lucy Maud Montgomery 'dır. Lucy Maud Montgomery yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yeşilin Kızı Anne - 3 PDF indir oku

Yeşilin Kızı Anne - 3 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 384 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeşilin Kızı Anne - 3 TIKLA PDF İNDİR !

Yeşilin Kızı Anne - 3 TIKLA PDF İNDİR !

Artık on sekiz yaşına basmış Anne Shirley, üniversiteye gitmek için GreenGables'tan ayrılmak üzeredir. Acaba üniversite hayatına uyum sağlayabilecek midir, yoksa bu yabancı yerde yapayalnız mı kalacaktır?

Anne'in bu endişeleri, eski dostları Priscilla Grant, GilbertBlythe ve Charlie Sloane'nun da Redmond'a gelmesiyle biraz olsun azalır. Bu dörtlü çok geçmeden yeni dostlar edinir ve kendilerini bir cümbüşü andıran üniversite hayatının içinde bulurlar: Sınavlar, yarışmalar, geziler, davetler ve yeni aşklar! Güzelliği ve zekâsıyla birçok genç erkeği büyüleyen Anne, düşlediği o büyük aşka sonunda kavuşabilecek midir?

Yayımlandığı ilk günden itibaren çok sevilen ve defalarca ekrana uyarlanan Yeşilin Kızı Anne serisinin üçüncü kitabında, L. M. Montgomery, aşk, üniversite hayatı, özgürlük ve ölüm temalarını odağına alıyor ve bu kitabı Anne gibi yaşamı güzelleştiren hayalperest, güçlü genç kadınlara adıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yeşilin Kızı Anne - 3 TIKLA PDF İNDİR !

03.11.2020

Merak ediyorum

Kitabı daha okumadım alınca okuyacağım çok merak ediyorum


25.10.2020

Kitap

Kesinlikle hem sizin hem çocuğunuzun okuyabileceği çok güzel bir hikayesi var


02.10.2020

.

her kitabı için ayrı heyecanlıyım baskı kalitesi de içeriği de çok güzel bir seri oluyor

Yeşilin Kızı Anne - 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yeşilin Kızı Anne - 3, Lucy Maud Montgomery

Yorum Gönder