29 Kasım 2021

Madame Bovary - Hasan Ali Yücel Klasikleri Gustave Flaubert Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,6 TL
Yazarı: Gustave Flaubert
Çevirmen: Gustave Flaubert

Madame Bovary - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gustave Flaubert olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Madame Bovary - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Madame Bovary - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Madame Bovary - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Madame Bovary - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Madame Bovary - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Gustave Flaubert 'dır. Gustave Flaubert yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Madame Bovary - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Madame Bovary - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Madame Bovary - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Madame Bovary - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !


Gustave Flaubert (1821-1880); 1857'de yayımlanan ve kamuoyunda hayat-edebiyat ekseninde ciddi tartışmalar yaratan ilk romanı Madame Bovary'den insanın bilmeyle olan derin mücadelesine odaklanan ancak tamamlayamadığı son romanı Bouvard ile Pécuchet'ye her romanında farklı yollar deneyen 19. yüzyılın en yenilikçi klasiklerinden biridir.
1856'nın son aylarında tefrika edilen Madame Bovary ise, yayımlanışının 150. yılı arifesinde, Hasan Âli Yücel Klasikler dizisinde çeviri edebiyatımızın iki önemli ustasının çevirisiyle
yeniden yayımlanıyor.

Nurullah Ataç (1898-1957): Hasan Âli Yücel'in kurduğu Tercüme Bürosu'nun başkanı olmanın yanısıra, gerek çevirileri gerekse denemeleriyle Türkçeyi baştan aşağıya yenileyen bir
edebiyat ve dil ustasıydı.


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 295

Baskı Yılı: 2016


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 400

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 400

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları

Madame Bovary - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

14.07.2020

yanlışlıkla 1 yıldız

Kitap çok güzel. Betimleme kitabin başlarında biraz fazla ancak kitap sürükleyici veya en azından benim için öyleydi. Mutlaka okunmalı.


28.12.2019

Sıkıcı

Kitapta konu var evet ama diyalog çok az ve yazarın betimlemeleri o kadar uzun ve sıkıcı ki gözümde canlandıramadım bile daha farklı şeyler okunabilir


05.10.2015

Bilgi

İletişim yay. kitabı 431 sayfa önsöz 35 sayfa yani kitap 396 sayfadan oluşuyor.Hasan Ali Yücel Klasiklerinin kitabı 295 sayfa aradaki sayfa sayısı farkı  101 sayfa,iletişim yay. neden fazla veya H.A.Y.K neden az ??

Madame Bovary - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Madame Bovary - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Gustave Flaubert

Yorum Gönder