27 Kasım 2021

Vahşetin Çağrısı Jack London Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,15 TL
Yazarı: Jack London
Çevirmen: Levent Cinemre

Vahşetin Çağrısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jack London olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Vahşetin Çağrısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vahşetin Çağrısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vahşetin Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Vahşetin Çağrısı Yazarı Kimdir ?

Vahşetin Çağrısı yazarı Jack London 'dır. Jack London yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Vahşetin Çağrısı PDF indir oku

Vahşetin Çağrısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vahşetin Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Vahşetin Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !
İş Bankası Kültür Yayınları Jack London'ın bütün eserlerini yayınlamaya, Levent Cinemre'nin bu özenli çevirisi ile başlıyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 110

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Vahşetin Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !

11.04.2019

Sanki yaşıyorsunuz

Üniversitede aldığım yaratıcı kompozisyon dersinde incelediğimiz romanlardan biriydi. Bu kitap okurken derinize işliyor sanki, Buck, Thornton ve ikisi arasındaki müthiş ilişki. Mutlaka okunmalı


07.02.2019

Mükemmel

Jack London'dan okuduğum ilk kitap ve son olmayacağı kesin bir hayvanın gözünden bu derece başarılı yazması bir yana iliklerimize kadar hissettirmesi harikaydı.


01.01.2015

bazı

kitap 258 sayfa değilÿ; 110 sayfa.
levent cinemre çevirisi mükemmel değilÿ; kötü de değil. yani editör 3-4 saatini ayırıp okusaydı birkaç hatayı fark edebilirdi.

Vahşetin Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Vahşetin Çağrısı, Jack London

Yorum Gönder