25 Kasım 2021

Hurin'in Çocukları J. R. R. Tolkien Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı: J. R. R. Tolkien
Çevirmen: Niran Elçi

Hurin'in Çocukları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı J. R. R. Tolkien olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 256 sayfalık Hurin'in Çocukları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hurin'in Çocukları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hurin'in Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

Hurin'in Çocukları Yazarı Kimdir ?

Hurin'in Çocukları yazarı J. R. R. Tolkien 'dır. J. R. R. Tolkien yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Hurin'in Çocukları PDF indir oku

Hurin'in Çocukları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 256 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hurin'in Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

Hurin'in Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

Sonra Morgoth uzun kolunu Dor-lómin'e doğru uzattı ve şu sözlerle Húrin, Morwen ve soylarını lanetledi: 'Görün! Zihnimin gölgesi her gittikleri yerde üstlerine çökecek ve nefretim onları dünyanın sonuna dek takip edecek."

Tek Yüzük yok edilmeden altı bin yıl önce Orta Dünya, Karanlık Lord Morgoth'un gölgesi altında eziliyordu. Elflerin ve İnsanların en yüce savaşçıları Morgoth'a karşı koyamıyor, onun karşısında bir bir düşüyorlardı. Tam bu ümitsizlik çağında yeni bir lider çıktı ortaya: Húrin'in oğlu Túrin. Yol arkadaşlarıyla, Morgoth'a karşı Orta Dünya uğruna verdiği savaşı lehine çevirmeye başlayan Túrin kaderiyle yüzleşeceği günü beklemekteydi.

J. R. R. Tolkien'in kendi deyişiyle, Beren ile Luthien ve Gondolin'in Düşüşü'yle birlikte "üç büyük öyküden biri" olan Hurin'in Çocukları, Christopher Tolkien'in, babasının el yazmalarını inceleyip bir araya getirmesiyle bir bütün halinde Orta Dünya hayranlarının huzuruna çıkıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Hurin'in Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

08.09.2020

kaliteli

Eğer Orta Dünya evrenini seviyorsanız ve Tolkien'in Silmarillionda bahsettiği bu kısa hikayeyi daha detaylı öğenmek istiyorsanız kesinlikle okumanız gereken çok güzel bir kitap


21.04.2020

karanlığın oyunları

açıkçası kitap ortalarına kadar gayet beklendik, güzel ve akıcı bir şekilde ilerledi. ama sonrasında gelişen olay örgüsü açıkçası beni şaşırttı ve okuma keyfini arttırdı. Söz konusu TOLKIEN olunca başka söze ne gerek var...


16.04.2015

Turin Turambar ÿ<3

Çok güzel bir kitap. Silmarillion´un içinde geçen bir hikayenin daha detaylı anlatılmış versiyonu.Orta Dünya hakkında gerçekten bilgi sahibi olunmak isteniyorsa kesinlikle okunması gereken bir kitap  bu

Hurin'in Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Hurin'in Çocukları, J. R. R. Tolkien

Yorum Gönder