20 Kasım 2021

Tatar Çölü Dino Buzzati Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,48 TL
Yazarı: Dino Buzzati
Çevirmen: Hülya Tufan

Tatar Çölü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dino Buzzati olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tatar Çölü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tatar Çölü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tatar Çölü TIKLA PDF İNDİR !

Tatar Çölü Yazarı Kimdir ?

Tatar Çölü yazarı Dino Buzzati 'dır. Dino Buzzati yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Tatar Çölü PDF indir oku

Tatar Çölü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tatar Çölü TIKLA PDF İNDİR !

Tatar Çölü TIKLA PDF İNDİR !
İç karartıcı Bastiani Kalesi'ne vardığında genç teğmen Giovanni Drogo tarifsiz bir sıkıntıya kapılır. İlk görev yeri olan bu kaleyi bir gece bile kalmadan terk etmeyi ister, ama harekete geçemez. Sonunda en fazla dört ay kalabileceğine karar verir. Alışkanlıkların uyuşturucu etkisi, askerlik gururu, gündelik ritüellerle dolan bir hayat boşluğuna bağlanması ve Tatar Çölü'nün vahşi cazibesi bu dört ayı yıllara çevirir. Giovanni Drogo kimsenin gelip geçmediği, öte tarafında ne olduğunu, kimlerin yaşadığını bilmediği bir çöl sınırını beklemeye bırakır kendini. Ünlü İtalyan yazar Dino Buzzati'nin ilk romanı olan Tatar Çölü, hayatın anlamını ve insanın kaderine teslim olmasını sorgular. Kafka, Sartre ve Camus'nün değişik biçimlerde uğraştığı bu sorgulamayı kurgulayan Tatar Çölü, çağımızın önemli eserlerinden biridir.



Sayfa Sayısı: 232

Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Tatar Çölü TIKLA PDF İNDİR !

13.11.2020

Muhakkak okumalı

Kitap her satırı ile insanı düşünmeye sevk ediyor. Hayatın ne kadar kısa olduğu, bazı şeyleri ancak elimizden kayıp gidince fark ettiğimizi çok çarpıcı bir şekilde anlatıyor. Muhakkak okuyun. -Çeviri de gayet güzel-


04.11.2020

Varoluşçuluğun en önemli yapıylarından biri

Yazar Genç yašta asker olan birinin genç yaşta ilk görev yeri olan Tatar çölünde sınırda yer alan Bastiyani kalesine geçici ve kısa bir süreliğine gitmesiyle başlar ama hiç umduğu gibi işler gitmiyor zamanla kaleyle ve Tatar çölünde ömrü bir savaş çıkma arzusuyla bekleyerek yılların geçmesinin farkında olmadan geçen bir hikayeyi anlatıyor.


23.10.2020

Tatar Çölü,bir ömür nehrinin akıp gidişi.

Üçüncü kez okumak istediğim, birine hediye ettiğim için üzüldüğüm, Thomas More'nin Ütopya'sı,George Orwel'in 1984,Niccolo Machiavelli 'nin Prens' gibi ,kitaplığınızda hep sizin hayatınıza eşlik etmesi gereken kitaplardan biri...

Tatar Çölü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Tatar Çölü, Dino Buzzati

Yorum Gönder