20 Kasım 2021

Ay Işığı Sokağı Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,2 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Regaip Minareci

Ay Işığı Sokağı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ay Işığı Sokağı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ay Işığı Sokağı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ay Işığı Sokağı TIKLA PDF İNDİR !

Ay Işığı Sokağı Yazarı Kimdir ?

Ay Işığı Sokağı yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ay Işığı Sokağı PDF indir oku

Ay Işığı Sokağı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ay Işığı Sokağı TIKLA PDF İNDİR !

Ay Işığı Sokağı TIKLA PDF İNDİR !

Fransa'nın bir liman kentinin denizci mahallesinde gezinirken duyduğu arya söyleyen sesi izleyerek tanımadığı insanların marazi hayatlarına dalan bir gezgin; patronuna kölece bağlılığı yüzünden korkunç bir eyleme sürüklenen karanlık, itici ve yabani bir hizmetçi; 1810 yılında İspanya'daki savaşta yaralanan, düşman bir ülkede amansız bir hayatta kalma mücadelesine girişen bir Fransız albay; 1918 yılının bir yaz gecesi Leman gölünde bulunup kurtarılan, ancak sonra yüreğini kavuran yurt özlemine yenik düşen bir Rus savaş esiri; yaşıtları üniversiteye giderken hâlâ liseye devam eden avare bir gencin öğretmeninin otoritesine isyan ettikten sonra ödediği ağır bedel. Zweig bu öykülerde insanı insanlıktan çıkarıp en uç noktalara sürükleyen deneyimlerin izini sürerken, okuru da ister istemez karakterlerinin ruh çalkantılarının içine çekiyor…

(Tanıtım Bülteninden)

Ay Işığı Sokağı TIKLA PDF İNDİR !

23.10.2020

güzel

Kitabın içinde Zweig'in : Ay Işığı Sokağı, Leporella, Nişan, Leman Gölü Kıyısında Olay, Avare isimli öyküleri bulunmaktadır. Tavsiye ederim.


30.09.2020

ay ışığı kitabı

çok güzel bir kitap okumanızı tavsiye ederim


29.09.2020

değerlendirme

daha önce bir çöküşün hikayesini okumuştum stefan zweig gerçekten güzel bit yazar

Ay Işığı Sokağı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ay Işığı Sokağı, Stefan Zweig

Yorum Gönder