24 Kasım 2021

Siyah Kan Jean-Christophe Grange Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,55 TL
Yazarı: Jean-Christophe Grange
Çevirmen: Jean-Christophe Grange

Siyah Kan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jean-Christophe Grange olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Siyah Kan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Siyah Kan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Siyah Kan TIKLA PDF İNDİR !

Siyah Kan Yazarı Kimdir ?

Siyah Kan yazarı Jean-Christophe Grange 'dır. Jean-Christophe Grange yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Siyah Kan PDF indir oku

Siyah Kan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Siyah Kan TIKLA PDF İNDİR !

Siyah Kan TIKLA PDF İNDİR !
Güneydoğu Asya'da, Yengeç Dönencesi ile Ekvator çizgisi arasında bir yerlerde bir yol vardır. Siyah kanla çizilmiş bir yol. Korkunun ve ölümün hakim olduğu bir yol.
PARİS. İlk temas. KUALA LUMPUR. Hayat Yolu. Uçuşan ve Çoğalan. Sonsuzluğun İşaretleri. KAMBOÇYA. Bal ve Fresk. TAYLAND. Arınma Odası. Dünyadan soyutlanmış bu mekanda neler olduğunu anlayacaksınız! BANGKOK. Gerçeğin Rengi aynı zamanda Yalanın da Rengi'dir! Ve PARİS. Her şey sona ermedi, yeni başlıyor.
ÇABUK SAKLAN, BABA GELİYOR!


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 458

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 509

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Siyah Kan TIKLA PDF İNDİR !

02.10.2020

sürükleyici

benim kitap okumaya başlamamda vesile olan yegane kitap. mutlaka tavsiye ederim.


28.09.2020

okumalısınız

Grange'den yine harika bir roman


30.07.2020

En iyisi

Bütün kitaplarını okumuş biri olarak söylüyorum ki; tartışmasız en iyi kitabıdır. Daha iyisi asla yazılmadı. O kadar mükemmelin ötesinde bir eserdir.

Siyah Kan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Siyah Kan, Jean-Christophe Grange

Yorum Gönder