24 Kasım 2021

Bütün İyiler Biraz Küskündür Nilay Örnek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,8 TL
Yazarı: Nilay Örnek
Çevirmen: Ilgın Sönmez

Bütün İyiler Biraz Küskündür indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nilay Örnek olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bütün İyiler Biraz Küskündür eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bütün İyiler Biraz Küskündür ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bütün İyiler Biraz Küskündür TIKLA PDF İNDİR !

Bütün İyiler Biraz Küskündür Yazarı Kimdir ?

Bütün İyiler Biraz Küskündür yazarı Nilay Örnek 'dır. Nilay Örnek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bütün İyiler Biraz Küskündür PDF indir oku

Bütün İyiler Biraz Küskündür indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bütün İyiler Biraz Küskündür TIKLA PDF İNDİR !

Bütün İyiler Biraz Küskündür TIKLA PDF İNDİR !

"Nilay kelimeleriyle, merakıyla, yorumlarıyla yaşama heveslendiriyor beni. İnadına yaşayıp o filmi de görmek, o şehre de gitmek, o son kapıyı da açmak istiyorum. Adalet yerini bulana kadar yaşamak isteği güçleniyor kalbimde… Bütün İyiler Biraz Küskündür, öğrenmekten, gülmekten, doğduğu yeri sevmekten vazgeçmeyenler ve iyi kalmaya çalışan bütün yorgun savaşçılar için geliyor."


İCLAL AYDIN



Çoğumuzun kalbi kırık ve bu bizi yavaşlatıyor... Ayrıldık, ayrıştık, yıprandık, işsiz, mesleksiz, huzursuz, kimi zaman kahkahasız, kimi zaman umutsuz kaldık. Peki ne yapacağız? Belki de önümüze bakıp önce, fark yaratabileceğimiz en yakınımızdaki durumla başlayacağız! Gülmekle başlayıp çabalayacağız. Atmosfer, en sıradanı, en su yüzüne çıkanı, en hoyratı alkışlarken ve bizler pasif agresif bu akışı izlerken, Türkiye'de bütün gerçek iyilerin, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışanların kalbine birer leke düşüyor. İşte bu kitap da bir nevi benim memleket derdim, benim anlama çabam, olan bitenden kaçarken sığındığım bazı insan-limanlar ve benim çözüm önerilerim…



(Tanıtım Bülteninden)



Bütün İyiler Biraz Küskündür TIKLA PDF İNDİR !

09.09.2020

Eser gibi eser

Canim Nilay Ornek yazar da kotu olur mu hic


29.10.2019

Çok sevdim...

Kitabı bitirdiğinizde dolu dolu bir kitap okumuş olduğunuzu hissediyorsunuz. Tam bir başucu kitabı, her okuduğunuzda farklı bir yazısıyla sizi alıp götürecek bir kitap. Teşekkürler Nilay Örnek


08.05.2019

Mavi'de Yolculuk

Sosyal medyada bir çok kişinin paylaşması üzerine dikkatimi çeken bir kitap oldu. Bu sebeple de yaz tatilinde Meis adasında ki yolculuğumda bana eşlik etti. Kapaktaki göz yaşının aksine, kitap kendizi iyi hissetmenize ve sorgulamanıza sebep olacak bir çok umut ışıltısını barındırıyor. Kısacası ruhunuzdan parçalar bulacağınız ve bir çırpıda okuyup bitirebileceğiniz bir kitap ile karşı karşıya olduğunuzu belirtmeliyim. Teşekkürler Nilay Örnek.

Bütün İyiler Biraz Küskündür TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bütün İyiler Biraz Küskündür, Nilay Örnek

Yorum Gönder