24 Kasım 2021

Rüzgarlar Hep Gençtir Zülfü Livaneli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,57 TL
Yazarı: Zülfü Livaneli
Çevirmen: Zülfü Livaneli

Rüzgarlar Hep Gençtir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zülfü Livaneli olan ve DEX yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rüzgarlar Hep Gençtir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rüzgarlar Hep Gençtir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rüzgarlar Hep Gençtir TIKLA PDF İNDİR !

Rüzgarlar Hep Gençtir Yazarı Kimdir ?

Rüzgarlar Hep Gençtir yazarı Zülfü Livaneli 'dır. Zülfü Livaneli yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Rüzgarlar Hep Gençtir PDF indir oku

Rüzgarlar Hep Gençtir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. DEX yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rüzgarlar Hep Gençtir TIKLA PDF İNDİR !

Rüzgarlar Hep Gençtir TIKLA PDF İNDİR !

Evrensel bir ezgidir Zülfü Livaneli,
Ya da eşsiz bir film karesi,
Belki de sonu gelsin istemediğimiz bir romandır o.
Ama en çok da umuttur.
Hep genç kalan, gençlikle çoğalan, her dokunduğuna çiçek açtıran umutlu bir rüzgâr.

(Tanıtım Bülteninden)

Rüzgarlar Hep Gençtir TIKLA PDF İNDİR !

29.12.2019

Çok iyi

Zülfü Livaneli'yi severdim, artık daha çok seviyorum. Su gibi akıyor. Müthiş


15.09.2019

Rüzgarlar hep gençtir...

Rüzgarlar Hep Gençtir... Şu başlık bile kitabın kendisini almama bir sebeptir. Rüzgarlar ferahlatır, gittiği yeri canlandırır ve yüzünüze çarpan hava dalgası sizi sakinleştirip, rahatlatır. Hele bir de ağaçların yapraklarını sallandırıyorsa, değmeyin keyiflere...Rüzgarlar özgürlüktür çünkü eser gider, gittiği alanda kalmayı sevmez, yeni diyarlar peşindedir hep. Hatta insanları kıskandırır, şarkılarda kendisine bol bol yer verilir; "Bana esmeyi anlat. Esip geçmeyi anlat." gibi...Kitabı bitirdikten sonra kitabın içine bir daha baktığımda ne kadar çok satırın altını çizdiğimi fark ettim. Özellikle çocukluk yıllarında insanların ayrıştırılmadığı, insanı "insan" olduğu için sevdikleri dönemleri okurken kıskanmadım değil. Aynı evin içinde farklı düşüncelere sahip olan insanlar ama herkesin "saygısını" koruduğu o güzel yıllar... Hem tarihi gözler önüne seriyor hem de o ince naif duyguları. çok özel ve güzel bir otobiyografi diyebiliriz...


29.07.2019

Akıcı

Bir insan ruhunu nasıl yetiştirir Livaneli kitapta bunu anlatmış . Mükemmel

Rüzgarlar Hep Gençtir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Rüzgarlar Hep Gençtir, Zülfü Livaneli

Yorum Gönder