24 Kasım 2021

Bin Hüzünlü Haz Hasan Ali Toptaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,2 TL
Yazarı: Hasan Ali Toptaş
Çevirmen: Hasan Ali Toptaş

Bin Hüzünlü Haz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hasan Ali Toptaş olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bin Hüzünlü Haz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bin Hüzünlü Haz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bin Hüzünlü Haz TIKLA PDF İNDİR !

Bin Hüzünlü Haz Yazarı Kimdir ?

Bin Hüzünlü Haz yazarı Hasan Ali Toptaş 'dır. Hasan Ali Toptaş yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bin Hüzünlü Haz PDF indir oku

Bin Hüzünlü Haz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bin Hüzünlü Haz TIKLA PDF İNDİR !

Bin Hüzünlü Haz TIKLA PDF İNDİR !

"Beni en çok suçtan arınmışlığım tedirgin ediyor," giriş cümlesi hafızalara kazınan Bin Hüzünlü Haz, Hasan Ali Toptaş'ın çağdaş dünya edebiyatının en çetin kalemlerinden biri olduğunu gösteriyor. Çetin ve lezzetli kalemiyle, hikâye sanatının dünya tarihini yazıyor adeta.


Şehrazat'tan Don Kişot'a, bir garip Alaaddin'in peşine düşülen bu yolculukta, duyulmayan, kaybolan kelimeler de bitmeyen zamanların sesi gibi metne dâhil oluyor.



". . . henüz Alaaddin'in yokluğunu kaybetmeyi göze alamıyorum. Elimde, o yokluktan başka hiçbir şey yok çünkü..."


Bin Hüzünlü Haz; Toptaş'ın hikâye sanatıyla, Alaaddin'le yüzleşmesinin romanı...



"... bir büyük bilinçtir Bin Hüzünlü Haz, çağcıl bir İlahi Komedya'dır. Sıradışı bir yazarla karşı karşıyadır Türk edebiyatı. Hasan Ali Toptaş, geleceğin Türk edebiyatına damgasını vuracak birkaç yazardan biridir." Yıldız Ecevit


(Tanıtım Bülteninden)

Bin Hüzünlü Haz TIKLA PDF İNDİR !

29.08.2020

Düş mü Gerçek mi?..

Hasan Ali okuyanlar bilir. Kitap sizi içine çeker; evirir çevirir sarhoş olursunuz sözcüklerin büyüsünden. Bu kitap da; düş mü gerçek mi, roman mı masal mı, kadın mı  erkek mi, arayış mı kaçış mı derken bir bakmışsınız ki kitabın içindesinizdir hem de içinin en içinde bir de bakmışsınız ki dışındasınızdir hem de dışının en dışında... Bütün romanlarını ve öykülerini okumuş birisi olarak kendimi çok şanslı hissediyorum. Iyi ki varsin Hasan Ali Toptaş!..Not: Kitapta yazım baskı vs. hatası yok onlar bilinçli. Sonuçta yazar kendisi de deneysel bir kitap olduğunu belirtmişti bir konuşmasında. Eğer daha önce Hasan Ali okumadıysaniz bu okuyacağınız ilk kitabı olmasın. Ilk kitap önerim, Beni Kör Kuyularda. Keyifli okumalar.


26.05.2020

Arayış

Aramak, yazarın kullandığı deneysel bir yazımla ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.


19.12.2019

Müthiş

Bir kelime sihirbazı Hasan Ai Toptaş. Diğer kitaplarında olduğu gibi, bu kitapta da bu özelliğini müthiş bir şekilde yansıtmış esere. Altını çize çize okuyacağınız bir kitap. Düzenli kitap okuma alışkanlığı olmayanlar, uzun uzun cümleler arasında gidip gelen metinler arasında boğulabilir yalnız...

Bin Hüzünlü Haz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bin Hüzünlü Haz, Hasan Ali Toptaş

Yorum Gönder