27 Kasım 2021

Rebecca Daphne Du Maurier Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,6 TL
Yazarı: Daphne Du Maurier
Çevirmen: Daphne Du Maurier

Rebecca indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Daphne Du Maurier olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 282 sayfalık Rebecca eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rebecca ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rebecca TIKLA PDF İNDİR !

Rebecca Yazarı Kimdir ?

Rebecca yazarı Daphne Du Maurier 'dır. Daphne Du Maurier yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Rebecca PDF indir oku

Rebecca indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 282 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rebecca TIKLA PDF İNDİR !

Rebecca TIKLA PDF İNDİR !

1938 Ulusal Kitap En İyi Kurgu Ödülü

Gotik edebiyatın hak ettiği takdiri zaman içinde gören yazarlarından Daphne du Maurier'nin Rebecca'sı örnek bir tekinsiz mekân anlatısı. Sahne sanatlarıyla, yazarlıkla ilgilenen bir ailenin kızı olan ve derinlikli, sonunu açık etmeyen tekniğiyle pek çok eseri beyaz perdeye uyarlanan du Maurier iki dünya arasına sıkışmış, sırları ve tutkularıyla kendilerine çıkış yolu arayan karakterleriyle okura son sayfaya kadar şüphe, şaşkınlık vaat eden yazarlardan. Alfred Hitchcock'un aynı isimle sinemaya uyarladığı Rebecca ise unutulmaz bir başyapıt.

Adı anılmayan ikinci eş, sevdiği adamın peşinden gider ve cennet bahçesi gibi görünen Manderley Malikânesi'ne gelir. Ancak burası, kısa sürede hayatını esir alan bir heyulaya dönüşür. Bu evlilikteki sorunları çözmek zordur ama asıl dert, ölümüne rağmen bütün mekâna izlerini bırakan ve hayatlarına musallat olan ilk eş Rebecca'nın hatırasından kurtulmaktır.

Daphne du Maurier'den Rebecca, bazı evlerin karanlık koridorlarında gizli gizli gezinen, evlilik kurumunun saklı öznesini ortaya çıkaran o roman.

"Yirminci yüzyılın en etkileyici romanlarından, Rebecca bir mit ya da rüyanın korkutucu gücüyle kültürümüzün özüne usul usul yerleşti."

Sarah Waters

"Fevkalade eğlenceli… du Maurier modern kadınların kendi hissettiklerini ölçebilecekleri bir tartı yarattı."

Stephen King

(Tanıtım Bülteninden)

Rebecca TIKLA PDF İNDİR !

11.10.2020

Kitap

Gelmeden heyacanlandım

Rebecca TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Rebecca, Daphne Du Maurier

Yorum Gönder