27 Kasım 2021

Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya Şükrü Erbaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Şükrü Erbaş
Çevirmen: Şükrü Erbaş

Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şükrü Erbaş olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, 104 sayfalık Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya Yazarı Kimdir ?

Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya yazarı Şükrü Erbaş 'dır. Şükrü Erbaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya PDF indir oku

Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, 104 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya TIKLA PDF İNDİR !

"Dönüp elli yıla varan zamana bakıyorum. İçimde göllenen güzel acılara, ıslık çalan sokaklara, saçlarını duvarlarda tarayan arkadaşlarıma. Derinlerde bir çocuk sessizce fısıldıyor: İyi ki şiir yazmışsın. İyi ki yazmışım diyorum ben de. İyi ki kalbim, dünyanın bütün mazlumlarının kederiyle ve sevinciyle çarpmış. İyi ki gaz lambasının duvarlara çizdiği o büyülü resimlerin zamanında büyümüşüm. İyi ki devrim düşüncesi beni insanların acılarına ve rüyalarına getirmiş. İyi ki Ömür Hanım, o büyük yalnızlıkta elimden tutmuş. İyi ki elma bahçelerinin, üzüm bağlarının, mısır püsküllerinin kokularıyla sabahlara çıkmışım. İyi ki…"

Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya, Şükrü Erbaş'ın 2015-2019 yılları arasında, çeşitli dergilerde ve gazetelerde yayımlanmış yazılarından ve üç şiirinden oluşuyor. Erbaş, insanı bütün tutkuları, iyilikleri ve kötülükleriyle, toplumun büyük yalnızlığı, zamanın boğuntusu ve ağırlaşan bir yabancılaşma içinden okumayı sürdürüyor.

Gittikçe kararan bir dünyaya karşı, insanı insan eden büyük bir anlama ve sevme çabası.

(Tanıtım Bülteninden)

Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya TIKLA PDF İNDİR !

07.11.2020

Yine Erbaş yorumu

Dilinin dokunuşu yüreği hapsediyor yine


16.06.2020

çok başarılı

neredeyse tüm şiir kitaplarını okudum, inanılmaz derinlikli bir anlatım. günümüz insanının yalnızlığı bu kadar mı iyi anlatılır

Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya, Şükrü Erbaş

Yorum Gönder