22 Kasım 2021

Prens Niccola Machiavelli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,18 TL
Yazarı: Niccola Machiavelli
Çevirmen: Niccola Machiavelli

Prens indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Niccola Machiavelli olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Prens eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Prens ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Prens TIKLA PDF İNDİR !

Prens Yazarı Kimdir ?

Prens yazarı Niccola Machiavelli 'dır. Niccola Machiavelli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Prens PDF indir oku

Prens indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Prens TIKLA PDF İNDİR !

Prens TIKLA PDF İNDİR !

"İnsanın, tuzakları tanımak için tilki, kurtları korkutmak için de aslan olması gerekir."

Niccolò Machiavelli'nin ölümünden beş yıl sonra yayımlanan eseriPrens, o tarihten günümüze kadar devam eden bir tartışmayı başlatmıştır.Prens, devlet yönetiminde amaca ulaşmak için her yolun geçerli olduğunu savunan bir elkitabı mıydı, yoksa devletin ve iktidarın gerçek doğası üstüne felsefi ve siyasal bir başyapıt mı?Prens, kimilerince "şeytanın kitabı" olarak nitelendi, kimilerince de gerçekçi siyaset kuramının bir başyapıtı olarak. Ama kesin olan bir şey var ki, devlet yönetme sanatının en temel kaynaklarından birini oluşturdu. Yapıt, özlü anlatımı, etkileyici imgeleri ve gerek çağdaşları gerek sonraki kuşaklarca harfi harfine yorumlanan kimi özdeyişlerinin pervasızlığıyla çok daha büyük ün kazandı.

Yalnızca siyasal içeriğiyle değil, edebî üslubuyla da klasik edebiyatın ölümsüz metinleri arasına giren bu benzersiz eseri, yazar ve kitap üstüne kapsamlı bir incelemeve açıklayıcı notlar eşliğinde sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Prens TIKLA PDF İNDİR !

29.09.2020

Güzel

Kesinlikle devlet yönetimini her yönden sorguladığını hissediyorsunuz.


22.07.2020

Oldukça İyi

Devlet yönetimini her yönden irdeleyerek yıllar boyu edinilmiş bilginin süzgeçten geçirilmiş formu. Kesinlikle hakkını veren bir yapıt.


20.06.2020

Harika

Kendisi çok sevdiğim tarihi bir kişiliktir. Felsefesini seviyorum,başarı yolunda her şey mübahtır veyahutta realist görüşleri ve insanı hırsları ve emelleri uğruna kötü birey olacaklarını savunarak ahlak kurallarını hiçe sayarak yapılması gerektiğini öngördüğü davranışlar.

Prens TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Prens, Niccola Machiavelli

Yorum Gönder