28 Kasım 2021

Aşk ve Öbür Cinler Gabriel Garcia Marquez Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,95 TL
Yazarı: Gabriel Garcia Marquez
Çevirmen: İnci Kut

Aşk ve Öbür Cinler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gabriel Garcia Marquez olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşk ve Öbür Cinler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşk ve Öbür Cinler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşk ve Öbür Cinler TIKLA PDF İNDİR !

Aşk ve Öbür Cinler Yazarı Kimdir ?

Aşk ve Öbür Cinler yazarı Gabriel Garcia Marquez 'dır. Gabriel Garcia Marquez yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Aşk ve Öbür Cinler PDF indir oku

Aşk ve Öbür Cinler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşk ve Öbür Cinler TIKLA PDF İNDİR !

Aşk ve Öbür Cinler TIKLA PDF İNDİR !

"Mezar yazıtı ilk kazma darbesiyle parça parça yerinden fırlamış, bakır renginde canlı bir saç yığını mezardan dışarı taşmıştı. Ustabaşı, işçilerinin de yardımıyla bunları tümüyle dışarı çıkarmak istedi, ama saçları ne kadar çok çekerlerse o kadar uzun ve gür görünüyorlardı; sonunda hâlâ bir kız çocuğunun kafatasına yapışık son saç telleri de dışarı çıktı... Yere yayılan o harikulade saçlar yirmi iki metre on bir santim uzunluğundaydı..."



Gabriel García Márquez, yıllar önce tanık olduğu bu ürkünç olayın izini sürerek, gizemli bir aşk öyküsü çıkarıyor ortaya, bahtsız bir genç kızla bir rahibin olağandışı aşklarının öyküsünü. Büyülü gerçekliğin büyük ustası, Aşk ve Öbür Cinler'de, yaşama ve ölüme meydan okumakla kalmayan, aklın ve inancın sınırlarını da zorlayan bir aşk hikâyesi sunuyor okurlarına. Gerçekle söylencenin ustalıkla harmanlandığı çağdaş bir novella.



(Tanıtım Bülteninden)

Aşk ve Öbür Cinler TIKLA PDF İNDİR !

24.10.2011

..

Marquez o kadar yüksek bir çıta oluşturdu ki kafamda, pek çok romandan daha güzel bir konusu, çok iyi bir anlatımı ve bu kez tadı kursakta kalmış büyülü gerçekçilik nüansları olmasına rağmen aradığımı bulamadım sayılır.Yüzyıllık Yalnızlık ve Kırmızı Pazartesi´yi okuduktan sonra insan her romanında olağanüstüyü arıyor,iyiyle yetinemez oluyor.Dediklerime çok aldırmayın,okuyun.


02.04.2007

Bir Başka Marquez Klasiği

Marquez yine konuşturmuş bence. Gerçi yüzyıllık yalnızlıktan sonra pek de iç açıcı değil ama yine de sürüklüyor insanı. Değişik konusu, İnci Kut'un mükemmel çevirisiyle birleşiyor, sizi adeta peşinden sürüklüyor. Okunması gereken bir eser.


19.09.2005

Kilise ve Cinler

Pek çok film ve kitapta işlendiği gibi kiliselerde beyinleri uyuşmuş aşırı dinci rahip ve rahibelerin, hurafeler sonucu bir insanın hayatını nasıl bitireceğini, kiliselerin hapishane yüzünü, içiniz sıkılarak okuyorsunuz. (Bana Günahkar Rahibeler adıyla ülkemizde gösterilen filmi hatırlattı.) Aynı zamanda farklı olan herkese Şeytan etiketi yapıştırıldığını da. Elimden bırakamadığım ve çok yoğun tatlar aldığım bir kitap değildi. Yazarın başka kitaplarını da deneyeceğim.

Aşk ve Öbür Cinler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Aşk ve Öbür Cinler, Gabriel Garcia Marquez

Yorum Gönder