20 Kasım 2021

On Küçük Zenci Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Çiğdem Öztekin

On Küçük Zenci indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık On Küçük Zenci eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. On Küçük Zenci ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
On Küçük Zenci TIKLA PDF İNDİR !

On Küçük Zenci Yazarı Kimdir ?

On Küçük Zenci yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

On Küçük Zenci PDF indir oku

On Küçük Zenci indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
On Küçük Zenci TIKLA PDF İNDİR !

On Küçük Zenci TIKLA PDF İNDİR !

Her birinin gizledikleri ve korktukları sırları olan on kişi, Zenci Adası'ndaki ıssız bir malikâneye davet edilirler. Ancak malikâneye giden grubu bir sürpriz beklemektedir, ev sahibi ortalarda yoktur.
Geçmişlerindeki karanlık sırlardan başka hiçbir şeyleri olmayan bu insanlar adada mahsur kalmışlardır.
Konuklar bir süre sonra gizledikleri sırları birbirlerine anlatırlar. Ve teker teker ölmeye başlarlar...

(Tanıtım Bülteninden)

On Küçük Zenci TIKLA PDF İNDİR !

23.11.2020

müthiş kurgu

Tek solukta okunası bir kitap


22.10.2020

En Etkileyicisi

Agatha Christie'nin neredeyse tüm kitaplarını okudum diyebilirim. Aralarından en etkilendiğim ise kesinlikle On Küçük Zenci'dir. Okuyacaklara iyi okumalar


14.10.2020

Mükemmel

Kitap o kadar mükemmel ki.. Ben başta biraz yavaş gideceğini düşünmüştüm ama sonradan herşeyin ardı ardına gerçekleşmesi ve kitabın bir anda sürükleyici bir havaya geçmesi cidden çok güzel. Polise romanı değil bu arada olsa okumazdim muhtamelen.

On Küçük Zenci TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, On Küçük Zenci, Agatha Christie

Yorum Gönder