20 Kasım 2021

Huzursuzluk Zülfü Livaneli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Zülfü Livaneli
Çevirmen: Zülfü Livaneli

Huzursuzluk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zülfü Livaneli olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Huzursuzluk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Huzursuzluk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Huzursuzluk TIKLA PDF İNDİR !

Huzursuzluk Yazarı Kimdir ?

Huzursuzluk yazarı Zülfü Livaneli 'dır. Zülfü Livaneli yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Huzursuzluk PDF indir oku

Huzursuzluk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Huzursuzluk TIKLA PDF İNDİR !

Huzursuzluk TIKLA PDF İNDİR !

Merhamet zulmün merhemi olamaz!



İstanbul'un kargaşası içinde sıradan bir yaşam süren İbrahim, çocukluk arkadaşı Hüseyin'in ölüm haberi üzerine doğduğu kadim kent Mardin'egider. Onun, önce sevdaya sonra ölüme yazılmış, Mardin'de başlayıp Amerika'da sona ermiş hayatını araştırmaya koyulur. Böylece âdeta bir girdabın içine çekilir, tutkuyla ve hırsla gizemli bir kadının peşine düşer.



Harese nedir, bilir misin? Develerin çölde çok sevdiği bir diken var. Deve dikeni yedikçe ağzı kanar. Tuzlu kanın tadı dikeninkiyle karışınca bu, devenin daha çok hoşuna gider. Kanadıkça yer, bir türlü kendi kanına doyamaz… Ortadoğu'nun âdeti budur, tarih boyunca birbirini öldürür ama aslındakendini öldürdüğünü anlamaz. Kendi kanının tadından sarhoş olur.



Mardinli Hüseyin ile IŞİD zulmünü misliyle yaşamış Ezidi kızıMeleknaz'ın ve kelamın çocuklarının hikâyesi... Livaneli okuru,sevda ile acının iç içe geçtiği bir Ortadoğu gerçeğiyle buluşturuyor.


(Tanıtım Bülteninden)

Huzursuzluk TIKLA PDF İNDİR !

21.11.2020

Hiçlik işte..

İsminin hakkını veren kitap..Kitabı bitirip kapağını kapatıyorsunuz ama içinizde huzursuzluk ,hiçlik sizinle kalıyor.. Sanırım bir kitapta hissedilmesi gereken en güzel duygular bunlar sorguluyorsunuz çünkü..


21.11.2020

Kültürel farklılıklar

Livanelinin en sevdiğim kitaplarındandır. Muhakkak okunmalıdır. Kültürel farklılıkların en güzel tahayülü


17.11.2020

huzursuzluk

tek solukta bitirdiğim mükemmel bir kitap herkesin okuması gerkir

Huzursuzluk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Huzursuzluk, Zülfü Livaneli

Yorum Gönder