21 Kasım 2021

Edebiyat Dersleri - Berkeley 1980 Julio Cortazar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Julio Cortazar
Çevirmen: Julio Cortazar

Edebiyat Dersleri - Berkeley 1980 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Julio Cortazar olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 336 sayfalık Edebiyat Dersleri - Berkeley 1980 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edebiyat Dersleri - Berkeley 1980 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edebiyat Dersleri - Berkeley 1980 TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat Dersleri - Berkeley 1980 Yazarı Kimdir ?

Edebiyat Dersleri - Berkeley 1980 yazarı Julio Cortazar 'dır. Julio Cortazar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Edebiyat Dersleri - Berkeley 1980 PDF indir oku

Edebiyat Dersleri - Berkeley 1980 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 336 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edebiyat Dersleri - Berkeley 1980 TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat Dersleri - Berkeley 1980 TIKLA PDF İNDİR !

Julio Cortázar'ın Edebiyat Dersleri, Borges'in, Calvino'nun, Nabokov'un meşhur edebiyat dersleriyle birlikte anılmayı kesinlikle hak eden; yazarı, yazma eylemini, Latin Amerika edebiyatını, dünya edebiyatını anlamak açısından paha biçilmez bir belge.

Sekiz dersten oluşan Edebiyat Dersleri'nde, fantastik öyküdeki zaman ve kader unsurlarından gerçekçi öykünün sınırlarına, edebiyattaki müzikalite, mizah, oyun ve erotizm gibi başlıklardan Seksek'in yazımına kadar birçok ayrıntı, ipucu ve dilin tuzaklarından kaçma yöntemleri ilk ağızdan aktarılıyor.

1980 sonbaharında, Kaliforniya Üniversitesi'nde verdiği derslerin bu on üç saatlik dökümünü okurken şunu düşünebilirsiniz: Dünyanın en az bilgiçlik taslayan hocası… Julio Cortázar olabilir mi?

(Tanıtım Bülteninden)

Edebiyat Dersleri - Berkeley 1980 TIKLA PDF İNDİR !Edebiyat Dersleri - Berkeley 1980 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Edebiyat Dersleri - Berkeley 1980, Julio Cortazar

Yorum Gönder