24 Kasım 2021

Muhteşem Gatsby F. Scott Fitzgerald Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: F. Scott Fitzgerald
Çevirmen: Fadime Kahya

Muhteşem Gatsby indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı F. Scott Fitzgerald olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Muhteşem Gatsby eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Muhteşem Gatsby ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Muhteşem Gatsby TIKLA PDF İNDİR !

Muhteşem Gatsby Yazarı Kimdir ?

Muhteşem Gatsby yazarı F. Scott Fitzgerald 'dır. F. Scott Fitzgerald yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Muhteşem Gatsby PDF indir oku

Muhteşem Gatsby indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Muhteşem Gatsby TIKLA PDF İNDİR !

Muhteşem Gatsby TIKLA PDF İNDİR !
Muhteşem Gatsby yalnızca Fitzgerald'ın en parlak yapıtı değil, aynı zamanda 20. Yüzyıl Amerikan edebiyatının en iyi romanlarından biridir. Kahramanı Jay Gatsby'nin Long Island'da bir malikânede sürdürdüğü debdebeli yaşam tarzı, "Caz Çağı" olarak bilinen 1920'li yılları bütün coşkusu, aşırılıkları, şiddeti ve çöküşüyle yansıtır. Eğitimsiz bir aileden gelen yoksul Gatsby, kendini baştan yaratır. Servet ve güç kazanarak yeni umutlar ve başlangıçlar vaat eden bir hayatın eşiğine gelen bu gizemli milyonerin tek dürtüsü saplantı haline getirdiği ilk aşkı Daisy'ye kavuşmaktır. En parlak düşlerinin bir öpücükte cisimleştiği beş yıl önceki bir anı yeniden yakalamaktır aslında. Ama geçmiş geçmiştir ve tekrar edilmesi mümkün değildir. Gatsby'nin uğradığı yıkım, Amerikan Rüyası'nın da çöküşüdür.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 184

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Muhteşem Gatsby TIKLA PDF İNDİR !

02.11.2020

Bol bol okuyalım

Kardeşim okuma alışkanlığı kazansın diye alıyorum tavsiye ederim


08.04.2020

muhteşem gatsby

Sürükleyici bir roman, filmini kitabı okuduktan sonra izledim ve sevdiğim romanlar arasında yerini aldı.


03.08.2019

Gatsby

Önce kitabını okuyun sonra filmini izleyin.

Muhteşem Gatsby TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Muhteşem Gatsby, F. Scott Fitzgerald

Yorum Gönder