24 Kasım 2021

Kafamda Bir Tuhaflık Orhan Pamuk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Orhan Pamuk
Çevirmen: Darmin Hadzibegovic

Kafamda Bir Tuhaflık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Orhan Pamuk olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kafamda Bir Tuhaflık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kafamda Bir Tuhaflık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kafamda Bir Tuhaflık TIKLA PDF İNDİR !

Kafamda Bir Tuhaflık Yazarı Kimdir ?

Kafamda Bir Tuhaflık yazarı Orhan Pamuk 'dır. Orhan Pamuk yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kafamda Bir Tuhaflık PDF indir oku

Kafamda Bir Tuhaflık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kafamda Bir Tuhaflık TIKLA PDF İNDİR !

Kafamda Bir Tuhaflık TIKLA PDF İNDİR !
Kafamda Bir Tuhaflık hem bir aşk hikâyesi hem de modern bir destan. Orhan Pamuk'un üzerinde altı yıl çalıştığı roman, bozacı Mevlut ile üç yıl aşk mektupları yazdığı sevgilisinin İstanbul'daki hayatlarını hikâye ediyor. 1969 ile 2012 arasında, kırk yılı aşkın bir süre Mevlut, İstanbul sokaklarında yoğurtçuluk, pilavcılık, otopark bekçiliği gibi pek çok iş yapar. Bir yandan sokakların çeşit çeşit insanla dolmasını, şehrin büyük bölümünün yıkılıp yeniden inşa edilmesini, Anadolu'dan gelip zengin olanları izler; diğer yandan ülkenin içinden geçtiği dönüşümlere, siyasi çatışmalara, darbelere tanık olur. Onu başkalarından farklı kılan şeyin, kafasındaki tuhaflığın kaynağını hep merak eder. Ama kış akşamları boza satmaktan ve sevgilisinin aslında kim olduğunu düşünmekten hiç vazgeçmez.

Aşkta insanın niyeti mi daha önemlidir, kısmeti mi? Mutluluk veya mutsuzluğumuz bizim seçimlerimize mi bağlıdır, yoksa bizim dışımızda mı gelişip başımıza gelirler? Kafamda Bir Tuhaflık bu sorulara cevap ararken aile hayatıyla şehir hayatının çatışmasını, kadınların ev içlerindeki öfke ve çaresizliklerini resmediyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 480

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Kafamda Bir Tuhaflık TIKLA PDF İNDİR !

29.10.2020

Muhteşem...

40 yaşındayım ne yaşadıysam bu kitapta var.  Muhteşem..


17.06.2020

Sıradan

ilk romanlarındaki kurguyu mumla arar olduğumuz fakat yine de yazdıklarını takip ettiğimiz Orhan Pamuk'un sıradan kitabı.


16.06.2020

Orhan Pamuk ile İlk Tanışma

Orhan Pamuk ile tanışmamı sağlayan ilk kitap. Okurken sanki Orhan Pamuk bana hikayeyi anlatıyormuş gibi hissettim. Kitap okur gibi değil bir anıyı dinler gibiydi... Hala aklıma gelen, sadece Rayiha'yı sevmiş bir adamın aşkı. Gerçekten Orhan Pamuk muazzam bir  yetenek. Kesinlikle okuma tutkusu olanlara tavsiye ederim.

Kafamda Bir Tuhaflık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kafamda Bir Tuhaflık, Orhan Pamuk

Yorum Gönder