21 Kasım 2021

Maymun Yılı Patti Smith Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,9 TL
Yazarı: Patti Smith
Çevirmen: Seda Ersavcı

Maymun Yılı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Patti Smith olan ve Domingo Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 240 sayfalık Maymun Yılı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Maymun Yılı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Maymun Yılı TIKLA PDF İNDİR !

Maymun Yılı Yazarı Kimdir ?

Maymun Yılı yazarı Patti Smith 'dır. Patti Smith yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Maymun Yılı PDF indir oku

Maymun Yılı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Domingo Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 240 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Maymun Yılı TIKLA PDF İNDİR !

Maymun Yılı TIKLA PDF İNDİR !

National Book Award sahibi Çoluk Çocuk ve M Treni'nin yazarından, düşler ile gerçekleri unutulmaz bir yılın panoramasında iç içe geçiren, insanın içine işleyen bir kitap.

Patti Smith, San Francisco'nun efsanevi konser salonu Fillmore'daki yeni yıl konserlerinin ardından, kendini Santa Cruz sahilinde aylaklık yaparken bulur. Tek başına dolaşacağı bir yılın eşiğindedir. Bir sebep ya da süreyle kısıtlanmadan, kendi harikalar diyarına götürür bizi. Bir plandan çok polaroid kamerası ve tabelalar vardır burada. Şubat ayında, gerçeküstü bir ay yılının başlamasıyla, beklenmedik değişiklikler olacak, ortalık karışacak ve keder kaçınılmaz hale gelecektir. Bir yabancının dediği gibi, "Her şey mümkün. Ne de olsa bu yıl Maymun Yılı." Sürekli keşfeden, düşünen, yazan, müzmin meraklı Smith için maymun yılı, yaşamın girdabındaki değişimlerle –verilen kayıplar, ilerleyen yaş ve Amerika'nın dramatik siyasi iklimi– bir dönüm noktası olacaktır.

Smith'in kendine has polaroidleriyle süslenen, sürükleyici, zarif ve çoğu zaman da nüktedan bir kitap Maymun Yılı; içinde yaşadığımız çalkantılı günler için adeta bir mihenk taşı.

"Hayaller, sevgi ve kırık dökük gerçeklerin tamiri üzerine senfonik bir keşif."
Maria Popova, Brain Pickings

"Sihirli."
Guardian

"Muhteşem."
New York Times

(Tanıtım Bülteninden)

Maymun Yılı TIKLA PDF İNDİR !Maymun Yılı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Maymun Yılı, Patti Smith

Yorum Gönder