21 Kasım 2021

Diğerleri Mahir Ünsal Eriş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı: Mahir Ünsal Eriş
Çevirmen: Mahir Ünsal Eriş

Diğerleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahir Ünsal Eriş olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Diğerleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Diğerleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Diğerleri TIKLA PDF İNDİR !

Diğerleri Yazarı Kimdir ?

Diğerleri yazarı Mahir Ünsal Eriş 'dır. Mahir Ünsal Eriş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Diğerleri PDF indir oku

Diğerleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Diğerleri TIKLA PDF İNDİR !

Diğerleri TIKLA PDF İNDİR !

Gece tıkırtıları, uykuları kaçanlar, endişeden ya da heyecandan uyuyamayanlar, çatı katlarında bir işler çeviren ihtiyarlar, iyi kalpli kasabalı gençler, eski mahalleliler, hevesli mektepli kızlar ve devrimci hayaller…

Diğerleri,70'ler Türkiye'sinde, İstanbul'da kendi halinde bir mahallede, eski bir konakta hayatın bir araya getirdiği Sacide ve Cahide'nin, Hayganuş ve Artin Bey'in, Kamuran'ın ve bu hikâyeye tam orta yerinden dahil olan "diğerleri"nin hem ağlatan hem kahkahalar attıran bir romanı.

(Tanıtım Bülteninden)

Diğerleri TIKLA PDF İNDİR !

21.10.2020

serinin devamı

hikaye kurma işinde mahir biri olan yazarın yer yer masala kayan ama her daim heyecanı diri tutan güzel bir eseri.

Diğerleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Diğerleri, Mahir Ünsal Eriş

Yorum Gönder