25 Kasım 2021

Kopyalanmış Adam Jose Saramago Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı: Jose Saramago
Çevirmen: Emrah İmre

Kopyalanmış Adam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jose Saramago olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kopyalanmış Adam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kopyalanmış Adam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kopyalanmış Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kopyalanmış Adam Yazarı Kimdir ?

Kopyalanmış Adam yazarı Jose Saramago 'dır. Jose Saramago yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kopyalanmış Adam PDF indir oku

Kopyalanmış Adam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kopyalanmış Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kopyalanmış Adam TIKLA PDF İNDİR !
Tertuliano Máximo Afonso boşanmış, karamsarlık içinde tekdüze bir yaşam süren bir tarih öğretmenidir. Keyfi biraz yerine gelsin diye arkadaşlarının önerdiği bir filmi videoda izlemek üzere alır. Aynı gece evdeki gürültülere uyanınca filmin videoda kendi kendine oynadığını görür. Filmdeki figüranlardan biri kendisinin beş yıl önceki haline tıpatıp, ikiz gibi benzemektedir. Tertuliano bu adamın izini sürmeye çalışır; saplantıya dönüşen arayışının tedirgin edici, hatta dehşet verici sonuçlara ulaşacağını anladığında ve adamın kim olduğunu öğrendiğinde garip bir hikâye gibi başlayan olay, kimlik ve benlik üzerine karmaşık bir düşünceler silsilesine dönüşecektir. José Saramago'nun lirik bir anlatımla sunduğu bilinç akışı yöntemiyle okur, metropol yaşamının birey üzerindeki etkisini de bu olağanüstü hikâyenin katmanlarında buluyor. Kopyalanmış Adam sinemaya da Düşman adıyla uyarlanmıştır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 308

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kırmızı Kedi Kopyalanmış Adam TIKLA PDF İNDİR !

18.12.2019

bu yazar tanıştığım en ilginç olanı

bu yazarın her kitabı ayrı bir güzellikte dili çok yalın ve sade kitabı elinize alıp kapağı her kaldırdığınızda yazar yanınızda beliriveriyor ve sizinle birlikte anı yaşıyor kitaba gelecek olursak sonuna kadar ne olacağını kestiremiyorsunuz çok güzel tavsiyelerim arasındadır.


19.02.2017

Okuduğum en ilginç roman

Yazarın lirik anlatımı gerçekten çok başarılı ve esere çok hoş bir lezzet katmış. Kitabı okurken 3. bir kişinin ağzından aynı zamanda yorumlanmasını başka bir eserde görseniz yadırgayabilirsiniz ama bu eserde böyle bir şey söz konusu değil. Konusuna gelecek olursak çok farklı çok güzel çok heyecanlı.  Okumadığınız zamanlarda gün boyunca ne olacak diye veya empati kurarak benim başıma gelseydi ne yapardım diye düşünüyorsunuz. Herhangi bir türe sığdıramayacağım bir romandı. Üstelik finali de çok etkileyici ve etkisinden kolay çıkılabilecek tarzdan değil.


08.10.2016

Harika

İnsanı tepe takla eden, her şeyini olduğu gibi açığa vuran değil üzerinde düşündüren bir kitap. Kurgusu ve yazarın tarzı harika.

Kopyalanmış Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kopyalanmış Adam, Jose Saramago

Yorum Gönder