25 Kasım 2021

Babalar ve Oğullar - Hasan Ali Yücel Klasikleri Ivan Sergeyeviç Turgenyev Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Ivan Sergeyeviç Turgenyev
Çevirmen: Ivan Sergeyeviç Turgenyev

Babalar ve Oğullar - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ivan Sergeyeviç Turgenyev olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Babalar ve Oğullar - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Babalar ve Oğullar - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Babalar ve Oğullar - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Babalar ve Oğullar - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Babalar ve Oğullar - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Ivan Sergeyeviç Turgenyev 'dır. Ivan Sergeyeviç Turgenyev yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Babalar ve Oğullar - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Babalar ve Oğullar - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Babalar ve Oğullar - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Babalar ve Oğullar - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

İvan Sergeyeviç Turgenyev (1818-1883): Yapıtlarıyla, 19. yüzyıl Rus klasikleri arasında Avrupa'da (bu arada bizde de) en önce çevrilen ve tanınanlardan biri olmuştur. İlk Aşk ve Arefe'den Duman ve ham Toprak'a pek çok nitelikli öykü, uzun öykü ve roman yazmış olmasına karşın, Turgenyev adı günümüzde de, 1862'de yayımlanan ve geleneksel otoritelerin tümünü birden hiçleyişin simgesine dönüşen oğul Bazarov tipini yarattığı Babalar ve Oğullar romanıyla özdeşleşmiş gibidir.

Babalar ve Oğullar - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

12.09.2020

Kuşak çatışması ve sonuç

Her ne kadar nihilizm akımının örneğine yer verilse de, Turgenyev kuşak çatışmasını harika bir desenle romanına işlemiş. Ve daha da önemlisi, kuşak çatışmasının sonucu. Onu da kitabı okuyanlar öğrenecek.


03.08.2020

güzel

kuşak çatışması jenerasyon farkı ne derseniz diyin çok samimi bir dille anlatılmış, rus edebiyatı favorim her zaman


29.12.2019

eski ve yeni savaşı

Önce bir baba ve oğlunun hikayesini anlattığını düşündüğüm bu kitap, aslında iki jenerasyonun bölünmüşlüğünü anlatıyor.Yerleşik inançlarını terketmiş Arkadi ve arkadaşı Bazarov; okullarını bitirip evlerine döndüklerinde, aileleriyle yaşadıkları çatışma; yeninin eskiyle, modernin gelenekselle, üretimin yıkımla çatışmasına dönüyor. Dönemin Rusya'sında yaşanan geleneksellik ve bireysellik arasındaki çatışmada, babaların kuşağı ataerkil toplumun inançlarını; oğullar ise eski töreleri yok sayma ve yeni inançlar sistemini sembolize ediyor.Turgenyev'i ülkesinden eden bu kitap otoriteye karşı duruşun simgesi. Modern değerlere, şık alışkanlıklara atılan sert yumruklarKuşaklar arasındaki çatışma daha güzel anlatılamazdı.

Babalar ve Oğullar - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Babalar ve Oğullar - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Ivan Sergeyeviç Turgenyev

Yorum Gönder