25 Kasım 2021

Üç Büyük Usta Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Nafer Ermiş

Üç Büyük Usta indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Üç Büyük Usta eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Üç Büyük Usta ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Üç Büyük Usta TIKLA PDF İNDİR !

Üç Büyük Usta Yazarı Kimdir ?

Üç Büyük Usta yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyatçılar türündedir.

Üç Büyük Usta PDF indir oku

Üç Büyük Usta indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Üç Büyük Usta TIKLA PDF İNDİR !

Üç Büyük Usta TIKLA PDF İNDİR !
Stefan Zweig, Üç Büyük Usta'da üç büyük yazarın yaşam öyküleri üzerinden, okurlarını edebiyat tarihine, edebi dehanın sınırlarına doğru bir yolculuğa çıkarıyor.
"Toplumun romanını yazan" ve kendi gücünü dünyaya kabul ettirmek isteyen Balzac, "ailenin romanını yazan" ve döneminin İngiliz kültürüyle özdeşleşen Dickens, "bireyin romanını yazan" ve yaşamla ölüm, dehayla çılgınlık arasında gidip gelen Dostoyevski hem birer yazar, hem de gerçek birer kişilik olarak Zweig'ın bu eserinde karşımıza çıkıyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 228

Baskı Yılı: 2016


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 217

Baskı Yılı: 2004


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 151

Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Üç Büyük Usta TIKLA PDF İNDİR !

01.07.2019

Zweig

Üslubunun hayranı olduğum ve ismini doğru telaffuz etmekte sorun yaşadığım Zweig, kendisinin hayran olduklarını yazıyor.

Üç Büyük Usta TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyatçılar
Etiketler; Edebiyat, Edebiyatçılar, Üç Büyük Usta, Stefan Zweig

Yorum Gönder