25 Kasım 2021

Konuşmayan Tavus Kuşu Camio Berrak Yurdakul Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,65 TL
Yazarı: Berrak Yurdakul
Çevirmen: Berrak Yurdakul

Konuşmayan Tavus Kuşu Camio indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Berrak Yurdakul olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Konuşmayan Tavus Kuşu Camio eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Konuşmayan Tavus Kuşu Camio ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Konuşmayan Tavus Kuşu Camio TIKLA PDF İNDİR !

Konuşmayan Tavus Kuşu Camio Yazarı Kimdir ?

Konuşmayan Tavus Kuşu Camio yazarı Berrak Yurdakul 'dır. Berrak Yurdakul yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Konuşmayan Tavus Kuşu Camio PDF indir oku

Konuşmayan Tavus Kuşu Camio indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Konuşmayan Tavus Kuşu Camio TIKLA PDF İNDİR !

Konuşmayan Tavus Kuşu Camio TIKLA PDF İNDİR !

Sayılardan önce ve sayılardan sonra...

Dünya tarihi artık bu iki döneme ayrıldı. Çünkü genç Seraphim'in öfkesine yenik düşerek yaptığı bir kara büyü yüzünden, insanların alınlarında birer sayı belirdi. Üstelik dünyadaki insan sayısı kadar...

Kimsenin alnındaki sayı diğeriyle aynı değil. İşin tuhaf yanı aynı aileden olanlara bile yakın sayılar düşmemiş. Belli ki yaratıcı, sevdiği insanlara küçük, sevmediklerine büyük sayıları vermiş.

Gel zaman git zaman sayılarla kurulan bağ yoğunlaştıkça, bazı sayılar şanslı, bazılarıysa tekinsiz bulunuyor. Mesela Bay 13 uğursuzken, Bay 666'ya şeytan deniyor.

2 numarayı taşıyan Madam Bobogel, kendini Kozmik Kraliçe ilan etmeye çalışırken, insanlığın gözü elbette 1 numarayı arıyor. Çünkü o beklenen Mesih'tir...

Özgün kalemiyle, sıra dışı kurgusuyla ve hikâyeleri sorgulayışındaki çok yönlülükle genç kuşak yazarlar arasında kendine haklı bir ayrıcalık edinen Berrak Yurdakul, fantastik bir dünyaya kattığı gerçekçi atmosferle adeta büyülüyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Konuşmayan Tavus Kuşu Camio TIKLA PDF İNDİR !

08.09.2020

Nefes al ve oku

Berrak hanım harika karanlıklara ışık tutuyor kesinlikle okunmalı

Konuşmayan Tavus Kuşu Camio TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Konuşmayan Tavus Kuşu Camio, Berrak Yurdakul

Yorum Gönder