30 Kasım 2021

Kişisel Bir Sorun Kenzaburo Oe Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,18 TL
Yazarı: Kenzaburo Oe
Çevirmen: Hüseyin Can Erkin

Kişisel Bir Sorun indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kenzaburo Oe olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kişisel Bir Sorun eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kişisel Bir Sorun ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kişisel Bir Sorun TIKLA PDF İNDİR !

Kişisel Bir Sorun Yazarı Kimdir ?

Kişisel Bir Sorun yazarı Kenzaburo Oe 'dır. Kenzaburo Oe yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kişisel Bir Sorun PDF indir oku

Kişisel Bir Sorun indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kişisel Bir Sorun TIKLA PDF İNDİR !

Kişisel Bir Sorun TIKLA PDF İNDİR !


"Kendini kandırma zehrini bir kez tadan insanlar, bir daha kendilerini asla kurtaramazlar..."

Büyükşehir ortamındaki yalnızlaşma ve yabancılaşma sancılarından kurtuluşu Afrika gezisi hayallerinde arayan dershane öğretmeni Bird. Karısı her an doğum yapmak üzeredir ve evlendiği anda iyice azalan Afrika gezisine çıkma umudu, çocuğun doğumuyla tümüyle sönecektir.

Bir de çocuk beyin fıtığı gibi ender rastlanan bir anormallik ile doğuverince, Bird kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı utanç ve korku onu önce alkole ve sorumluluklarından kaçmaya, sonra çocuğu yeryüzünden bir an önce silinmesi gereken bir düşman olarak görmeye kadar götürecektir...

Kişisel Bir Sorun, kendisi de engelli bir çocuk sahibi olan 1994 Nobel Edebiyat Ödüllü Japon yazar Kenzaburo Oe'nin tüm dünyada tanınmasını sağlayan en önemli eserlerinden biri.



Sayfa Sayısı: 232

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları

Kişisel Bir Sorun TIKLA PDF İNDİR !

20.11.2020

Okunmali

Kitap oldukca akici, baslayinca bir cirpida bitiriyorsunuz. Japon yasami ve kulturu hakkinda bilgi sahibi oluyor, bazi kisimlarda hayret ediyorsunuz. Bir klasik olamaz ama bence okunmali.


25.08.2019

İnsana dair! 25.08.2019

Söylemek istediği edebiyatın önüne çıkmış, o eksende dolaşıyor yazar. Peki ne söylüyor bize? : Yaşam tek kişilik değil, orada sadece sen ve senin planların yok ; hatta tanrıyı güldürecek planlar var(!?) .Gün gelir sorumlulukların ayağından tutuverir seni. Özellikle  kitap Kafka'nın " Anne babalara düşen çocuklarını bağrına basmaktır. " sözünü geliştiriyor ki, insanlık hallerimiz açısından okunmalı derim.


24.11.2007

Çok süper değil

Kitabın konusu iyi güzel hoş, değişik şeyler yaşatıyor insana fakat çevirisinde ya da dilinde sorun var sanırım. Çok parça parça garip cümlelerden oluşuyordu ve okurken ilgimi canlı tutamadı yazı. Konuya ve duygulara lafım yok. Yine de çok süper bir kitap diyemeyeceğim.

Kişisel Bir Sorun TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kişisel Bir Sorun, Kenzaburo Oe

Yorum Gönder