28 Kasım 2021

Karmaşık Duygular Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: İlknur İgan

Karmaşık Duygular indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karmaşık Duygular eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karmaşık Duygular ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karmaşık Duygular TIKLA PDF İNDİR !

Karmaşık Duygular Yazarı Kimdir ?

Karmaşık Duygular yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Karmaşık Duygular PDF indir oku

Karmaşık Duygular indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karmaşık Duygular TIKLA PDF İNDİR !

Karmaşık Duygular TIKLA PDF İNDİR !
Zweig insani duyguları büyük bir ustalıkla çözümleyebilmesini keskin gözlemciliğine ve psikolojik derinliğine borçludur. Benzersiz maceralar, büyük sırlar, marazi saplantılar, duygusal ikilemler ve gerilimler, bu sayede çağları aşarak, her devrin okuruna hitap edebilen anlatılara dönüşür. Bu derlemedeki novella ve öykülerinde de, duygudaşlığı elden bırakmadan insan doğasının en iyi ve en kötü yanlarını gözler önüne serer. Bunlar sevgiye, ölüme, yitirilen ve yeniden canlanan umuda, yeniden kazanılan inanca, gençliğe ve insanın kendini keşfine dair yapıtlardır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 264

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Karmaşık Duygular TIKLA PDF İNDİR !

14.07.2020

harika

okunması gereken bir kitap


19.04.2020

Güzeldi

Kitabın içinde stefan zweig ın 4-5 tane öyküsü var. Bir iki hikayesinde çok betimleme yapmış arada bir sıkıldım ama onun dışında güzeldi, okunur yani


13.08.2019

Muazzam!

Zweig'ı bana sevdiren adeta kelimelerin cümlelerin ve duyguların arasında uçtuğunuz bir kesit otobiyografi.

Karmaşık Duygular TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Karmaşık Duygular, Stefan Zweig

Yorum Gönder