28 Kasım 2021

Edebiyat Kuramları ve Eleştiri Berna Moran Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,63 TL
Yazarı: Berna Moran
Çevirmen: Berna Moran

Edebiyat Kuramları ve Eleştiri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Berna Moran olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Edebiyat Kuramları ve Eleştiri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edebiyat Kuramları ve Eleştiri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edebiyat Kuramları ve Eleştiri TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat Kuramları ve Eleştiri Yazarı Kimdir ?

Edebiyat Kuramları ve Eleştiri yazarı Berna Moran 'dır. Berna Moran yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Edebiyat Kuramları ve Eleştiri PDF indir oku

Edebiyat Kuramları ve Eleştiri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edebiyat Kuramları ve Eleştiri TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat Kuramları ve Eleştiri TIKLA PDF İNDİR !
"İstanbul Üniversitesi, İngiliz Dil ve Edebiyatı kürsüsündeki eleştiri derslerinden derlenmiş olan Edebiyat Kuramları ve Eleştiri, yalnız bu konuyla ilgili üniversite öğrencilerinin değil, eleştirmenlerimizin de, bütün edebiyatçılarımızın da okumaları gereken değerli bir elkitabıdır. Çünkü kitabın konusuna değin bütün kuramlarla eleştiri yöntemleri birarada derli toplu verildiğinden, bildiğimizi sanıp da bütünüyle bilmediğimiz, hiç bilmediğimiz, az bildiğimiz ya da parça pürçük bildiğimiz edebiyat kuramlarını, eleştiri yöntemlerini yetkin bir sistematikle sunulmuş olarak bu kitapta buluyoruz. Kitap, anlatılan konuları açıklamak için, Türk edebiyatından örnekler verildiği bölümlerde çok daha ilginç olmaktadır." Aziz Nesin



Sayfa Sayısı: 352

Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Edebiyat Kuramları ve Eleştiri TIKLA PDF İNDİR !

28.04.2020

İçerik

İçindekiler kısmı çok keyifli. Sanat - sosyoloji - felsefe... 3ü bir arada kuramlarla birlikte...


11.09.2004

Eleştiri sanattır

Berna Moran'ın Platon ve yansıtma teorisinden başlayarak, hemen hemen günümüze kadar gelen kuramları anlaşılır ve tumturaksız bir dille, ana hatlarıyla, fazla ayrıntıya girmeden fakat gidilebilecek kaynakları işaret ederek, belirli bir sistematik dahilinde sırayı bozmadan kuramlar hakkında bilgilendiren eşsiz bir eser. Hatta edebiyat kuramlarıyla ilgilenenlerin alfabesi olacak bir kitap diyebilirim. Örneklendirmeler, açıklamalar son derece tatmin edici. Her teorinin müstakil birer başlık altında ne olduğu, temsilcileri, işlevi, gayesi, teoriye yöneltilen eleştiriler ve zayıf yönleri... gibi farklı açılardan incelenmiş. Yeri geldiğinde diğer teorilerle mukayeseli olarak incelenmesi de okunanı pekiştiren bir işleve sahip. Söylenecek çok söz var kitap hakkında, fakat edebiyatseverler zaten Berna Moran'ın bu konulardaki yetkinliğini takdir ediyorlar. Bu kitap okunduktan sonra Berna Moran'ın diğer eserlerini farklı bir gözle okumaya başlayacaksınız.

Edebiyat Kuramları ve Eleştiri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Edebiyat Kuramları ve Eleştiri, Berna Moran

Yorum Gönder