29 Kasım 2021

Karanlık Dükkanlar Sokağı Patrick Modiano Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Patrick Modiano
Çevirmen: Patrick Modiano

Karanlık Dükkanlar Sokağı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Patrick Modiano olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 176 sayfalık Karanlık Dükkanlar Sokağı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanlık Dükkanlar Sokağı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanlık Dükkanlar Sokağı TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık Dükkanlar Sokağı Yazarı Kimdir ?

Karanlık Dükkanlar Sokağı yazarı Patrick Modiano 'dır. Patrick Modiano yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Karanlık Dükkanlar Sokağı PDF indir oku

Karanlık Dükkanlar Sokağı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 176 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanlık Dükkanlar Sokağı TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık Dükkanlar Sokağı TIKLA PDF İNDİR !

Gizemli bir kaza sonucunda hafızasını kaybeden ve geçmişini ardında bırakıp özel dedektiflik yapmaya başlayan Guy Roland, on yıl sonra geçmişiyle yüzleşmeye, gerçek kimliğini keşfetmeye karar verir. Bu arayışta karşısına bazı ipuçları, birtakım insanlar, eski fotoğraflar, kilitli kapılar, adresler ve telefon numaraları çıkar. Belleğinin karanlık dehlizlerinde el yordamıyla ilerleyen dedektif, bazı gerçeklere ulaştığını düşündüğü anda çıkmaz sokaklara sapar. Ancak arayışı asla sona ermez, anı kırıntıları bu yolda ona ışık tutan işaret fişekleridir.

Yayımlandığı yıl Goncourt Ödülü kazanan Karanlık Dükkânlar Sokağı, Nobel Komitesi tarafından çağımızın Proust'u olarak gösterilen Patrick Modiano'nun yazınını kavramak için anahtar niteliğinde bir roman. İşgal dönemi Fransa'sının etkilerinden kurtulamamış insanların bireysel ve kolektif yazgısını anlatan çarpıcı bir tanıklık.

"Modiano gerçek bir yaratıcı."

Adam Thirlwell

(Tanıtım Bülteninden)

Karanlık Dükkanlar Sokağı TIKLA PDF İNDİR !Karanlık Dükkanlar Sokağı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Karanlık Dükkanlar Sokağı, Patrick Modiano

Yorum Gönder