21 Kasım 2021

İki Şehrin Hikayesi-Hasan Ali Yücel Klasikler Charles Dickens Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Charles Dickens
Çevirmen: Didar Zeynep Batumlu

İki Şehrin Hikayesi-Hasan Ali Yücel Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charles Dickens olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 508 sayfalık İki Şehrin Hikayesi-Hasan Ali Yücel Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İki Şehrin Hikayesi-Hasan Ali Yücel Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İki Şehrin Hikayesi-Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

İki Şehrin Hikayesi-Hasan Ali Yücel Klasikler Yazarı Kimdir ?

İki Şehrin Hikayesi-Hasan Ali Yücel Klasikler yazarı Charles Dickens 'dır. Charles Dickens yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

İki Şehrin Hikayesi-Hasan Ali Yücel Klasikler PDF indir oku

İki Şehrin Hikayesi-Hasan Ali Yücel Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 508 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İki Şehrin Hikayesi-Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

İki Şehrin Hikayesi-Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Charles Dickens (1812-1870): Viktorya Dönemi İngilteresi'nin en önemli romancısı kabul edilen Dickens orta sınıf bir ailenin çocuğuydu.

On iki yaşındayken ailesinin dara düşmesi sonucu bir fabrikada çalışmaya başladı ve romanlarında büyük bir isabetle aktardığı işçi sınıfının hayatını gözlemleme fırsatını elde etti. Son romanlarından İki Şehrin Hikâyesi Fransız Devrimi'nin şiddet ve coşku atmosferini Paris ve Londra ekseninde ele alır. Aristokrasinin halka zulmünü de, devrim yanlılarının, intikam dürtüsüyle kirlenmiş adalet anlayışını da reddeden bir insanlıkla yazılmış, aşk ve fedakârlığın giyotinin gölgesinde bile yeşerttiği hayatın romanıdır. Eser yayımlandığı 1859 yılından beri dünya çapında sayısız okura ulaşmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

İki Şehrin Hikayesi-Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

13.10.2020

Çevirisi çok güzel

Kitap çok güzel ve bunda gerekli dipnotlara yer verilmiş, güzel bir çevirinin katkısı büyük.


08.10.2020

Güzel kitap

Beğendim harikaydı.


24.07.2020

Çok güzel kitap

Fransız devriminden önceki sancılı dönemi ve devrimin beraberinde getirdiği kana susamışlığı anlatırken aynı zaman da ana hikayemize bunu çok güzel yedirmiştir.

İki Şehrin Hikayesi-Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, İki Şehrin Hikayesi-Hasan Ali Yücel Klasikler, Charles Dickens

Yorum Gönder