20 Kasım 2021

Savaş ve Barış - 2 Kitap Takım Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,5 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Tansu Akgün

Savaş ve Barış - 2 Kitap Takım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Savaş ve Barış - 2 Kitap Takım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Savaş ve Barış - 2 Kitap Takım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Savaş ve Barış - 2 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Savaş ve Barış - 2 Kitap Takım Yazarı Kimdir ?

Savaş ve Barış - 2 Kitap Takım yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Savaş ve Barış - 2 Kitap Takım PDF indir oku

Savaş ve Barış - 2 Kitap Takım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Savaş ve Barış - 2 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Savaş ve Barış - 2 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !
Lev Nikolayeviç Tolstoy (1828-1910): Anna Karenina, Kreutzer Sonat ve Diriliş'in büyük yazarı Tolstoy, yaşamının son otuz yılında kendini insan, aile, din, devlet, toplum, özgürlük, boyun eğme, başkaldırma, sanat ve estetik konularında kuramsal çalışmalara da verdi. Bu dönemde yazdığı roman ve öykülerinde yıllarca üzerinde düşündüğü insanlık sorunlarını edebi bir kurguyla ele aldı. Tüm zamanların en büyük romanlarından biri ve Tolstoy'un başyapıtı olarak kabul edilen Savaş ve Barış ilk kez 1867 - 1869 yılları arasında Ruskiy Vestnik dergisinde tefrika edildi.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 1808

Baskı Yılı: 2016


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 1808

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Savaş ve Barış - 2 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

10.11.2020

mükemmel

bu romanın mutlaka okunması lazım


28.10.2020

Edebiyat zevkinin zirvesi

Eğer belli bir edebiyat hazzına sahipseniz ve kalın kitapların genellikle çok daha sürükleyici olduğunu zaten biliyorsanız, Savaş ve Barış'ı mutlaka okuyun. Aile ilişkileri, savaşın insanlık üzerindeki etkileri, her bir karakterin muhteşem karakter zenginliği ile hiç bitmesin istediğim kitap. Tek kelime ile muhteşem...


25.10.2020

En doğru kitap alınacak yer

Çok kısa zamanda geldi. Yapılan indirimlerle en uygun fiyata burada bulup aldım.

Savaş ve Barış - 2 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Savaş ve Barış - 2 Kitap Takım, Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder