26 Kasım 2021

İçimde Kızıl Bir Gül Gibi Ayşe Kulin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,8 TL
Yazarı: Ayşe Kulin
Çevirmen: Ayşe Kulin

İçimde Kızıl Bir Gül Gibi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşe Kulin olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İçimde Kızıl Bir Gül Gibi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İçimde Kızıl Bir Gül Gibi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İçimde Kızıl Bir Gül Gibi TIKLA PDF İNDİR !

İçimde Kızıl Bir Gül Gibi Yazarı Kimdir ?

İçimde Kızıl Bir Gül Gibi yazarı Ayşe Kulin 'dır. Ayşe Kulin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

İçimde Kızıl Bir Gül Gibi PDF indir oku

İçimde Kızıl Bir Gül Gibi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İçimde Kızıl Bir Gül Gibi TIKLA PDF İNDİR !

İçimde Kızıl Bir Gül Gibi TIKLA PDF İNDİR !
Gri kanatlı kuşlar, çığlık çığlığa martılar, beyaz köpüklere değerek geçip gidiyorlardı, tuzlu denize kanat vura vura. Minareleri kurşunkalemler gibi gökyüzüne uzanan camilerin avlularında itişip kakışıyordu. Darıya üşüşen ak güvercinler. Kulaklarımda bir ses... Gözlerimin önünde tahtaları eskimiş panjurlarıyla cumbalı evler, yaşlı çınarlar ve bir ceviz ağacı.
Koparmış ipini eski kayıklar gibi yüzer kışın sabaha karşı rüzgarda tahta cumbalar ve bir sac mangalın küllerinde uyanır uykudan büyük İstanbul'um.
İstanbul'da uyanmak istiyordum. İstanbul'la beraber uyanmak istiyordum ben de Nazım gibi.
Benim bulunduğum şehirde tepe yoktu. Mavi bir deniz yoktu. Rast peşrevi yoktu havada, Boğaziçi suları gibi akan... Bana doğduğum şehri çağrıştıran hiçbir şey yoktu Londra'da. Sadece Nazım'ın dizeleri vardı elimde, beni şehrime uçuran.
İçimde Kızıl Bir Gül Gibi, usta bir yazarın ustası saydığı bir yazara ödediği gönül borcu. Edebiyatının ve yaşamın sürekliliğine ilişkin zarif bir metin...



Sayfa Sayısı: 118

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları İçimde Kızıl Bir Gül Gibi TIKLA PDF İNDİR !

21.11.2020

.

Hızlı kargo seçeneği için teşekkür ederiz.


13.11.2020

Seveceksiniz

Büyük Usta'nın yüzüncü doğum yıldönümü için yazılan bu kitabı seveceksiniz. Nazım Hikmet'in şiirlerinin kendi yaşamındaki etkilerini nefis örneklerle aktarmış Ayşe Kulin.


06.02.2019

HARİKA

Severek ve elinizden bırakamadan okuyacağınızdan eminim...

İçimde Kızıl Bir Gül Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, İçimde Kızıl Bir Gül Gibi, Ayşe Kulin

Yorum Gönder